in

Bred Pit deci zadao najveći uadarac do sada

Bred Pit deci zadao najveći uadarac do sada

Bred Pit i Anđelina Džoli važili su za jedan od najomiljenijih holivudskih parova, a svet je 2016. šokirala vest o njihovom razvodu. Višegodišnja brakorazvodna parnica tek sada se približava kraju, a novi detalji iznenadili su javnost.

Naime, izvor je za Daily mail rekao da je Bred u početku tražio zajedničko starteljstvo nad njihovom decom, a sada je odustao od tog zahteva. Anđelina tako zadržava potpuno starateljstvo nad njihovo šestoro dece dok će Bred imati pravo da ih posećuje.

Anđelina i Bred bili su zajedno 12 godina, od čega poslednje dve godine u braku, a osim Medoksa, kog je Anđelina usvojila dok je još bila u prethodnom braku, dobili su još petoro dece. Zaharu i Peksa su usvojili, a ćerku Šiloh, te blizance Noks i Vivijen su njihova biološka deca.

Bred Pit pobedio Anđelinu Džoli na suduFoto:CNP/ ddp USA/Admedia, Inc/ ddp USA / Profimedia

Prema informacijama izvora, veliku ulogu u Bredovoj odluci odigrala je i činjenica što je deo dece sada punoletan, a javnosti je dobro poznato da Bred već dugi niz godina ima loše odnose sa svojom decom.

Najpoznatiji je navodni incident iz 2016. godine, koji se dogodio u privatnom avionu, kada se Bred žestoko sukobio sa najstarijim sinom Medoksom.

Nekoliko dana kasnije otkriveno je da je Anđelina podnela zahtev za razvod, a saznalo se i da glumca istražuju FBI i socijana služba zbog prijave da je bio nasilan prema deci.

Bred Pit je oslobožen optužbi za zlostavljanje.

U poslednje vreme pažnju je privukla potresna čestitka koju je Peks poslao Bredu za dan očeva 2020. a koja je nedavno izašla u javost, a u kojoj ga je nazvao “Najvećim seronjom na svetu, navodi se na Daily mailu.

Bred Pit i dizajnerka nakita Ines De Ramon uživaju u ljubavi od sredine 2022. godine, a izvor blizak paru nedavno je otkrio da par živi zajedno. Mnogi smatraju da je na odluku o starateljstvu uticala Bredova nova devojka, zbog koje ne želi da provodi previše vremena sa decom.

Story.hr

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /