in

Bred Pit i Penelope Kruz imali ljubavni sastanak, buknula je do sada neviđena hemija

U reklamnoj kampanji desio se sastanak kakav skoro niko nije očekivao. Glavni akteri su Penelope Kruz i Bred Pit. Ovaj tandem koji do sada nije bio zajedno u žiži javnosti, zapravo je toliko dobar par u kadru da je kampanja njihovog “susreta” koji traje nešto duže od minuta, napravio pravi bum na internetu. “Želim ovakav dejt”, poručuju sa Jutjuba.


Bred Pit na korak od ženidbe? Samo sa njom je posle ANĐELINU DŽOLI želeo NEŠTO OZBILJNO – za DUPLO MLAĐOM lepoticom izgubio glavu


Penelope Kruz u SPEKTAKL HALJINI sa 367.000 VEZENIH DETALJA koja se ručno šila 1.260 sati: Bajkovito izdanje koje je u isto vreme ČISTA MAGIJA i pravi kič


“OVAJ RUSKI TAJKUN NAPRAVIO MI JE PAKAO OD ŽIVOTA ZBOG ANĐELINE”, Bred Pit vodi bitku sa poznatim bogatašem, isplivali ŠOK DETALJI

Susret je počeo u jednom restoranu, zabeležena je i šetnja plažom, a onda je Penelope Kruz pitala da li ima slobodne sobe… za nju i Breda Pita.

Hemija koju su napravili je neverovatna. Toliko snažna i jedinstvena pa ljudi ističu da je ovo najlepši mogući ljubavni susret – čist glamur! Među komentarima dominiraju i rekacije kojima se izražava želja da se glumački duo zajedno nađe na filmskom platnu: “Želim tročasovni film sa Penelope i Bredom”.

Prenosimo vam i ove komentare: “Klasa! Oboje”, “Lepote”, “Obožavam Penelope i Breda”, “Bred Pit je i dalje najzgodniji. Ima 60 godina i ovako izgleda? Neverovatno”, “Njalepši muškarac u istoriji i o tome se ne raspravlja”, “Penelope Kruz je nivo, prirodna lepota i ženstvenost”, “Bezvremenska lepota”, “Želimo još ovakvih scena”, “Hemija je izuzetna”, “Penelope Kruz ne stari”.

Kampanja inspirisana zlatno erom Holivuda je omaž filmovima šezdesetih godina prošlog veka. Naime, scene iz reklamne kampanje je repliciranje delova filma “A Man and a Woman” iz 1966. Kloda Leluša.

A Penelope i Bred Pit koji je nedavno uzburkao javnost detaljima svog ljubavnog života, udružili su snage u reklami modne kuće “Chanel” čije je ona zaštitno lice. Video je snimljen u francuskom odmaralištu je Koko Šanel bila otvorila prvu radnju ove modne kuće.

“Snimanje za “Chanel” trajalo je dva dana i odlično smo se proveli. Bilo mi je sjajno”, rekla je glumica za Vogue. Hit snimkom bila je otvorena nedavno završena Nedelja mode u Parizu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /