in

Bred Pit optužen da je jedno dete gušio, a drugo udario: Anđelina Džoli tvrdi da ju je zlostavljao godinama

Anđelina Dožli je optužila Breda Pita u novim sudskim dokumentima osam godina posle razvoda za zlostavljanje. Glumica je svojevremeno u procesu razvoda optužila Pita da je bio agresivan prema njoj i njihovoj deci na letu nakon porodičnog odmora u Francuskoj.


ŠOK! Ova ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita ŽELI DA NAPUSTI MAJKU I DA ŽIVI SA OCEM – preokret koji je začudio celokupnu javnost

Ali u dokumentima podnetim u četvrtak, njeni advokati navode: „Dok je Pitova istorija fizičkog zlostavljanja Džoli počela mnogo pre porodičnog putovanja avionom iz Francuske u Los Anđeles u septembru 2016, ovaj let je bio prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje usmerio na decu takođe. Džoli ga je odmah posle toga napustila”.

Bred Pit i Anđelina DžoliFoto:CNP/ ddp USA/Admedia, Inc/ ddp USA / Profimedia

U sudskim spisima se ne navode detalji o navodnom zlostavljanju pre 2016. godine.

Ali navodi se da je Džoli odbila da podnese tužbu posle incidenta u avionu jer je smatrala da je „najbolji put da Pit prihvati odgovornost i pomogne porodici da se oporavi od posttraumatskog stresa koji je izazvao“.

Anđelina Džoli i Bred Pit počeli su da se zabavljaju 2004. nakon što se upoznali na snimanju trilera “Mr & Mrs Smith” i venčali su se 2014. godine.

Anđelina i Bred sa decom
Anđelina i Bred sa decomFoto:AKM Images, Backgrid USA / Profimedia

Razvod je usledio posle navodnog napada na decu u avionu. Optužen je da je gušio jedno od njihovo šestoro dece, a drugog udario u lice dok je polivao pivom i vinom njih i Anđelinu, piše “The Sun”.

Najnoviji dokumenti su podneti Višem sudu okruga Los Anđelesa u tekućoj borbi oko francuske vinarije koju su nekada zajedno posedovali.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /