in

Britanski kralj Čarls je savetovao Vilijama da uradi ovo dok još ima vremena

Poznata autorka Ingrid Sevan koja je napisala knjigu o vaspitanju kralja Čarlsa III “Moja majka i ja”, objasnila je da je kralj savetovao princa Vilijama da se fokusira na porodicu, odnosno na Kejt Midlton i njihovu decu.


Sve oči su večeras bile uperene u VILIJAMA, a onda je POMENUO KEJT MIDLTON: “Nadam se…”, ova rečenica odzvanja


Princ Vilijam VEČERAS SOLO NA BAFTA CEREMONIJI: Godinama se na ovom događaju pojavljivao sa SUPRUGOM, njegovo lice reklo sve


Kralj Čarls ne odustaje od NEDELJNE RUTINE, prvi put u javnosti nakon što je njegov sin ponudio RUKU MIRA: Evo gde se danas pojavio i sa kim – ova crkva ima posebno značenje za njega

Britanski kralj Čarls je savetovao Vilijama da uradi ovo dok još ima vremenaFoto:Profimedia

“Čarls je uvek na prvo mesto stavljao dužnost jer je to činila njegova majka. I to je ono što je Dajana rešila da ne uradi”, rekla i napomenula da je kralj sigurno ohrabrio Vilijama da provodi više vremena sa suprugom i mališanima.

Kraljeva rečenica glasila je u ovom stilu: “Ne želim da preuzmeš nikakve kraljevske dužnosti dok to apsolutno ne moraš”.

Ingrid je dodala da je to Čarlsov način da Vilijamu koji je juče bio u centru pažnje na BAFTA događaju kaže: “‘Ne moraš to da radiš, budi sa svojom mladom porodicom. Uživaj dok možeš. Čekaju vas godine i godine i godine kraljevskih dužnosti”.

Britanski kralj Čarls je savetovao Vilijama da uradi ovo dok još ima vremena
Britanski kralj Čarls je savetovao Vilijama da uradi ovo dok još ima vremenaFoto:Profimedia

U prošlosti su kraljevski stručnjaci tvrdili da je Čarls kao dečak bio bliži baki, kraljici majci nego Elizabeti III kao i da je njegovo detinjstvo bilo teško.

Govoreći za dokumentarac ITV-a autorkia Ketrin Mejer rekla je: “Odrastao je u izolovanom svetu, nazvala sam to planeta Vindzor koja funkcioniše po drugačijem skupu pravila od planete Zemlje. Izgleda i zvuči kao naša, ali je vrlo usamljena.

Bio je vrlo mlad kad je njegova majka postala kraljica i veza koju je imao sa majkom nikada nije bila tako jaka kao što je možda trebalo da bude jer je ona imala mnogo obaveza. Deca su u to vreme živela na najvišem spratu Palate gde je je bilo krilo vrtića i kraljica je posećivala svoju decu”.

U međuvremenu, pokojna prineza Dajana bila je pre svega posvećena deci, Vilijamu i Hariju.

“Živim za svoje sinove. Bez njih bih bila izgubljena”, rekla je jednom. U novembru 1985. naglasila je: “Ono što je najvažnije, moja uloga je da budem majka i supruga. To je ono što pokušavam da postigne: hoću li uspeti u tome e druga stvar, ali pokušavam”, prenosi Daily mail.

Podsetimo, Bakingemska palate je petog februara saopštila da kralj ima rak. Neizvesno je koliko će oporavak trajati.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /