in

Ćerka Bena Afleka zvanično promenila ime – sada se zove i izgleda kao dečak

“Zdravo, moje ime je Fin Aflek”, rekla je 15-godišnja ćerka slavnog para kada se popela na govornicu u jednoj medostičkoj crkvi u Čarlstonu, nakon čega je pročitala nekoliko stihova iz Biblije.


ČUVENA OSKAROVKA: “Sva moja deca su KVIR. Moje najstarije dete je nebinarna osoba, moj sin je gej, moja ćerka je rodno fluidna”

Serafina Aflek se sada zove Fin!Foto:Christ Church United Methodist / Facebook

Serafina, odnosno Fin, kako glasi njeno novo, muško ime, nosila je crno odelo, belo košulju i crnu kravatu, a bila je ošišana skroz na kratko, izgledavši baš poput dečaka.

Ona je, inače, srednje dete Bena Afleka i Dženifer Garner, a par je tokom braka dobio još i ćerku Vajolet En (18) i sina Semjuela (12).

Tinejdžerka se u februaru ošišala na ćelavo i ofarbala u roze
Tinejdžerka se u februaru ošišala na ćelavo i ofarbala u roze Foto:MEGA / The Mega Agency / Profimedia / Profimedia

Podsetimo, devojčica je u februaru ove godine iznenadila celokupnu javnost, pojavivši se ošišana praktično na ćelavo i sa roze bojom kose. Ona je ujedno promenila i imidž, počevši da se oblači izrazito muškobanjasto, a sada je, za samo dva meseca, otišla u još drastičnijem smeru.

Aflek sa ćerkom Serafinom i poćerkom Emom u decembru 2023. godine
Aflek sa ćerkom Serafinom i poćerkom Emom u decembru 2023. godine Foto:PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / Profimedia

Inače, Aflekova mlađa ćerka se kao nebinarna osoba deklarisala 2023. godine, kada je i počela da potencira dečački stil odevanja, te da skraćuje kosu. Menjanje imena u Fin “zapečatilo” je njenu transformaciju.

Američki mediji pišu da je na Serafinino rodno opredeljenje u najvećoj meri uticala Ema Munez Lopez, ćerka Dženifer Lopez, pomogavši joj da prihvati činjenicu da je “drugačija”. Podsetimo, Džej Lo je u junu 2022. na scenu Blue Diamond Gala događaja izašla zajedno sa ćerkom, predstavivši je uz upotrebu rodno neutralnih zamenica.

Ema i Fin su vršnjakinje i bliske prijateljice, a bile su oduševljene zbog braka njihovih roditelja, pre svega jer su se odlično poklopile i navodno “promenile jedna drugoj živote”. Izvori bliski porodici Lopez-Aflek istakli su da su se tinejdžerke “pronašle” jer se obe izjašnjavaju na isti način, odnosno kao nebinarne osobe, što znači da se ne identifikuju ni sa jednim od konvencionalnih polova. Devojčice provode mnogo vremena zajedno, a u par navrata viđene su i kako se drže za ruke.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /