in

Ćerka Dženifer Bena Afleka prvi put u javnosti posle promene imena iz ženskog u muško

Fin je bio u svom sada već i prepoznatljivom modnom fazonu, oversajz majici i kratkim pantalonama dok se Dženifer Garner prepustila umeću majstora za manikir, piše Daily mail.


“Izvukla sam se iz autobusa i videla da NEMAM STOPALO”: Nataši je zbog STRAVIČNE NESREĆE sa 19 godina AMPUTIRANA NOGA, pamti svaki SEKUND, a uspela je i da OPET zaigra košarku


Ćerka Bena Afleka u 15. godini ZVANIČNO PROMENILA IME iz ŽENSKOG U MUŠKO : Sada se zove kao dečak, a opet je DRASTIČNO promenila imidž – nema ni traga ženstvenosti


Ćerka Bena Afleka OŠIŠALA SE NA ĆELAVO – izjašnjava se kao NEBINARNA OSOBA! Ni ćerka Dženifer Lopez nije RODNO OPREDELJENA – a ove dve tinejdžerke su bliske prijateljice!

Ćerka Dženifer Garner i Bena Afleka prvi put u javnosti nakon što je otkrila da je promenila imeFoto:Profimedia

Komemoracija ocu Dženifer Garner Vilijamu Džeku Garneru koji je umro prošle nedelje u 85. godini, prenosila se uživo na Fejsbuku. “Zdravo, moje ime je Fin Aflek”, rekao je poznati naslednik čija se majka dirljivom porukom oprostila od svog oca na Instagramu.

Ćerka Dženifer Garner i Bena Afleka prvi put u javnosti nakon što je otkrila da je promenila ime
Ćerka Dženifer Garner i Bena Afleka prvi put u javnosti nakon što je otkrila da je promenila imeFoto:Profimedia

Fin je srednje dete reditelja i glumca Bena Afleka i Dženifer Garner, bivši par ima i ćerku Vajolet En (19) i sina Semjuela (15).

Dženifer Garner
Dženifer Garner Foto:Profimedia

Rastali su se 2015. a razvod je okončan tri godine kasnije, ostali su u prijateljskim odnosima. Aflek se 2022. ooženio pevačicom i glumicom Dženifer Lopez čija se 16- godišnja ćerka Ema predstavlja kao nebinarna osba i koja se zbližila sa Finom kao sa svojim “polubratom”.

Dženifer Garner sa svojom decom i ćerkom Džej Lo
Dženifer Garner sa svojom decom i ćerkom Džej Lo Foto:Profimedia

Džej Lo podržava svoju ćerku, kao što je Džejmi Li Kertis podržala (a tako i treba da bude) ćerku Rubi koja je 2021. izjavila da je trasnrodna. “Podržavam svoju ćerku Rub2, poručila je glumica u emisiji Today prošle godine.

Bivši košarkaš Dvejn Vejd rekao je 2020. u emisiji Elen Dedženeris da je njegova ćerka Zaja transrodna.

Sigurni Viver je 2022. otkrila da se 34-godišnji naslednik nje i supruga Džima Simpsona identifikuje kao nebinarna osoba.

Šarliz Teron je nagovestila promenu kod ćerke Džekson 2019. kada je za Pride Source pričala o važnosti ravilnog odabira zamenica.

“Priča moje ćerke zapravo je njena priča i jednog dana će, ako odluči, ispričati svoju priču’, rekla je glumica.

Ranije je bilo reči da je ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita transrodna. O tome je glumica pričala 2010 za Vanity fair ističući da Šajlo voli da se oblači kao dečak i da želi da bude dečak.

Pit je 2008. u emisiji Opre Vinfri otkrio da Šajlo traži da je zovu Džon ili Piter kao i da je to povezano sa pričom o Piteru Panu, piše Daily mail.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /