in

Četiri najveće misterije fotošop kataklizme Kejt Midlton koje Palata ne želi da komentariše

Ta pitanja izazivaju ogroman nivo čuđenja i konfuzije bez obzira na sve prethodne slične propuste i okolnosti. Na ova pitanja nema odgovora, Kensigtonska palata ne nudi objašnjenja, a nedoumice se odnose na sledeće propuste koji su udruženi napravili zbrku kakva se ne pamti.


Vilijam se OGLASIO: Evo šta kaže o KEJT MIDLTON dok javnost bruji da ju je BRUTALNO IZDAO i da ga je ona varala sa članom kraljevske porodice


Kejt Midlton preuzela odgovornost za FIJASKO SLIKU zbog TRAGIČNE SMRTI OVE ŽENE? Tragedija nju i Vilijama progoni godinama – skandal bi mogao da krije NAJJEZIVIJU ISTINU

Prvo pitanje: zašto je dozvoljeno da samo Kejt Midlton preuzme odgovornost i krivicu

U slučaju Kejt Midlton i princa vilijama važno je ime Li Tomson koja je sekretarka za komunikacije poznatog para od 2022. Radila je za američku teelvizijsku mrežu NBC.

Zašto je ona dopustila da princeza od Velsa objavi saopštenje u kojem kaže da je ona uređivala sliku pa se izvinila zbog propusta? Stručnjak za britansku dinastiju Ričard Eden smatra da je veoma sumnjivo i neobično što umesto toga nije objavljeno saopštenje u ime Kensigtonske palate gde bi službenici preuzeli odgovornost jer oni po njegovom mišljenju i jesu krivi.

Zbog čega?

Drugo pitanje: zašto slika nije pažljivije analizirana pre objave

Čak i ako se prihvati da je Kejt Midlton o kojoj je danas pričao princ Vilijam, promenila fotografiju, kada ju je predala svojim službenicima, koji su je bez sumnje podsticali da objavi tako srećnu sliku, trebalo je da je fotografiju pažljivo analiziraju.

Kejt Mildton Foto:Profimedia

Treće pitanje: zašto je dozvoljeno da se slika uopšte podeli sa javnosti

Da li je došlo do propusta u analizi što je samo po sebi velika greška? I zašto se slika objavila bez takve procene?

“Na svojoj visokoj poziciji Tompson zna da su medijske organizacije sve više zabrinute zbog digitalne manipulacije slikama. Britanske novine neće objavljivati fotografije koje su izmenjene na ovaj način”, kaže Eden.

Četvrto pitanje: zašto su izostale provere koje je trebalo obaviti u razgovoru sa Kejt Midlton

Pre nego što je slika objavljena zvanično trebalo je proveriti sa Kejt sledeće odnosno pitati je: “Da li ste nešto menjali na slici? “, “Da li ste sigurni da ne želite da nosute burmu, s obzirom na smešna nagađanja na internetu?”. Možda su ta pitanja i postavljena što dodatno pojačava čuđenje zašto je onda fotografija podeljena sa javnosti.

“Ketrin je sa tipičnom velikodušnošću i dobrotom, prihvatila punu odgovornost”, smatra Ričrd Eden, piše Daily mail.

Stiče se utisak da je Palata prilično neoprezna kada je reč o Kejt Midlton ili se iza te neopreznosti krije pažljiviji plan? Da li je peh samo peh i ništa više od toga? I zašto izostaju dodatna objašnjenja jer Palata ne želi da objavi neobrađenu sliku Kejt Midlton sa decom, pravu verziju fotografije za Dan majki?

Tu je i verzija da je Kejt Midlton zbog ovoga preuezal odgovornost za katastrofu sa porodičnom fotografijom. Ta pitanja proističu iz pomenutih najvećih misterija oko fijasko slike Kejt Midlton koja se oporavlja nakon teške operacije abdomena koju je imala 16. januara u Londonu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /