in

Članica dinastije kojoj je nakon raka dojke dijagnostikovan melanom o Kejt Midlton

Članica dinastije kojoj je nakon raka dojke dijagnostikovan melanom o Kejt Midlton

Sara Ferguson je o Kejt Midlton i njenoj borbi sa kancerom napisala sledeće: “Sve moje misli i molitve su sa princezom od Velsa, koja je počela lečenje. Znam da će biti okružena ljubavlju svoje porodice i svi se mole za najbolji ishod. Kao neko ko vodi svoju borbu sa rakom poslednjih nekoliko meseci, divnim se zbog načina na koji je javno pričala o svojoj dijagnozi i znam da će to doneti mnogo toga dobrog da se podigne svest. Nadam se da će joj sada biti dati prostor, privatnost i vreme da se izleči”.


Ovo je imalo PRESUDNU ULOGU da Kejt Midlton saopšti da ima rak: Inspirisao ju je OVAJ ČOVEK i on mu se JEDNOM REČENICOM zahvalila


Ona je NAJBOLJA PRIJATELJICA KEJT MIDLTON: Živele su kao CIMERKE DOK SU BILE DEVOJKE, radile OVE POSLOVE pre udaje – princeza u nju ima ČELIČNO POVERENJE


ŠEST KLJUČNIH POTEZA KEJT MIDLTON pre nego što je otkrila da ima rak: Ovako je princeza KORAK PO KORAK pripremala teren za veliku odluku – “video je verodostojan”

Kejt Midlton o kojoj je stav izneo i ovaj poznati doktor, dijagnostikovan je rak nakon što je u januaru imala tešku operaciju abdomena, iako se najpre smatralo da nije u pitanju kancerogena bolest, dalje analize su pokazale da se radi o raku. Lečenje je započeto krajem februara. Neće biti objavljeni detalji o vrsti i stadijumu opake bolesti.

Sari Ferguson dijagnostikovan je krajem januara agresivni oblik raka kože, dijagnozu je dobila nakon što joj je nekoliko madeža uklonjeno tokom rekonstruktivne operacije, koja je usledila nakon mastektomije u junu.

Povrdgnuta je zatim daljim analizama kako bi se utvrdilo u kojoj fazi se nalazi kancer (na Instagramu je pak naznačila da je bolest dijagnostikovana na vreme). Njen portpatol rekao jeda je dijagnoza o melanomu bila uznemirujuća nakon osmočasovne mastektomije kojoj je Sara Fergsuon bila podvrgnuta. Njen prijatelj je ovaj preokret opisao kao veliki šok.

Vojvotkinja od Jorka napisala je na Instagramu sledeće: “Odvojila sam malo vremena za sebe jer mi je dijagnostikovan melanom, oblik raka kože, što je moja druga dijagnoza raka u roku od godinu dana nakon, letos mi je dijagnostikovan rak dojke i podvrgnuta sam mastektomiji i rekonstruktivnoj operaciji. Zahvaljujući velikom oprezu mog dermatologa, melanom je otkriven kada se i pojavio. Naravno, još jedna dijagnoza raka bila je šok, ali dobro sam raspoložena i zahvalna na brojnim porukama ljubavi i podrške.

Verujem da moje iskustvo naglašava važnost provere veličine, oblika, boje i teksture pojave novih madeža koji mogu da budu znak melanoma i pozivam sve koji ovo čitaju da budu revnosni.

Neverovatno sam zahvalna medicinskim timovima koji su me podržavali kroz oba ova iskustva sa rakom i klinici MAYRLIFE što su se nežno brinuli o meni proteklih nedelja, dajući mi vremena za oporavak. Sada se odmaram sa porodicom kod kuće, osećam se blagosloveno što imam njihovu ljubav i podršku”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /