in

Čuvena glumica izgubila nevinost u 35. godini, otkriva kad je doživeal prvi orgazam

Rebel Vilson rekla je da je “prvi put istinski doživela orgazam” kada je imala 39 godina, piše People. Učinila je to sama nakon što je slušala podkaste o seksu i kupila “igračke za odrasle”.


“IZGUBILA SAM NEVINOST U 35. GODINI. Ko kaže da mora da žurite?!”, čuvena glumica otkrila NAJVEĆU INTIMU i svaka čast na iskrenosti


“Terao me da se SKINEM GOLA i da snimimo BIZARNU SCENU SA NJEGOVOM ZADNJICOM, a sad mi PRETI preko advokata i PR službe”, bukti sukob – glumica kolegu častila POGRDNIM IMENOM

“Da li je to ono što sam propustila?”, pomislila je nakon što se desio prvi orgazam. Napisala je da je do velikog “O” došla nakon što je bila na 50 sastanaka, i imala seks sa dve osobe, sa kojima se viđala.

To razdoblje života tokom 2019. zove godina ljubavi. a 2020. kada je smršala više desetine kilograma naziva godina zdravlja. Inače, u knjizi je otkrila i da je nevinost izgubila sa glumcem Mikijem Gučom Džuniorom.

“Nikada zapravo nisam naučila o orgazmima. Kada sam imala intimne odnose prethodnih nekoliko godina, nikad nisam razmišljala o svom užitku. Više se radilo o momku koji je doživeo vrhunac, a onda se seks prilično brzo završio“, istakla je glumica koja je ovako pisala o svom gubitku nevinosti i napomenula da je sigurno doživela zadovoljstvo u nekom momentu, ali ne i orgazam kao njeni partneri.

Rebel Vilson koja je iznela ove šokantne detalje o Saši Baronu Koenu, poručila je da ju je godina ljubavi naučila da se seks ne svodi na to da se “muškarac skine”. “Trebalo je da i ja doživim orgazam, to je trebalo da bude oprioritet”, zaključila je, piše Page six.

Rebel Vilson sa verenicomFoto:Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Rebel Vilson (44) se nakon godine ljubavi zabavljala sa biznismenom Džejkobom Bušom, nekoliko meseci između 2020. i 2021. Raskid je potvrđen u februaru 2021. Verila se sa modnom dizajnerkom Ramonom Agrumom, u novembru 2021. što su objavile tek u februaru 2023.

Glumica je u međuvremenu dobila devojčica, uz pomoć surogat majke.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /