in

Čuvena glumica koju Srbija obožava požalila se da nije lako biti bogat

“Izađete na večeru, a za stolom je 15 ljudi, i ko će dobiti račun? Svaki put dobijem račun za večeru od 3.000 dolara”, požalila se Šeron Stoun (65).


“Moja majka, rođena 1933. godine”: ŠERON STOUN pokazala kako njena mama izgleda u 10. DECENIJI i ljudi su u čudu zbog OVE FOTKE


Nove fotke Šeron Stoun ŠOKIRALE SU SVET – internet hejteri tvrde da je OSTARILA PREKO NOĆI i da ima BORA više od bilo koje 65-godišnjakinje: ZUM NA NJENO LICE otkriva istinu

Šeron StounFoto:Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia / Profimedia

U njene troškove spadaju i nedavno kupljena kuća, honorari za obezbeđenje, publiciste, menadžere, šminkere….

Njena izjava komentariše se na više načina, od toga da je štedljiva do toga da je cicija. a tu je i podatak da ona zapravo nije škrta kada je u pitanju Holivud.

U svojim memoarima iz 2021. “The Beauty of Living Twice” rekla je da je veliki deo svoje plate dala Leonardu Dikapriju samo da bi igrao u filmu “Brzi i mrtvi” iz 1995. godine.

“Bio je superzvezda. Želela sam da a budem sjajnom filmu, a ne u glupom, tako da sam tražila najbolje ljude koje sam mogla da budu uz mene”, rekla je Šeron Stoun za InStyle o Dikapriju.

Producent je bio odbio njenu ponudu: “Razumem da ovo nije muško razmišljanje. Ali ciljano razmišljanje je način na koji žene razmišljaju”.

Ekipa filma "Brzi i mrtvi"
Ekipa filma “Brzi i mrtvi” Foto:TriStar Pictures Collection/Everett / Profimedia

Za ulogu u pomenutom filmu dobila je honorar od tri miliona dolara, a na kraju je Dikapriju dala milion dolara da glumi njenog sina.

“Leo je bio klinac”, poručila je Šeron i dodala da je glumac u vreme snimanja filma imao 19 godina. Dikaprio nije znao za ovaj njen potez sve dok nije objavljena njena knjiga.

“Neverovatno. Bila je velika šampionka kinematografije i pružala je priliku drugim glumcima, tako da sam joj jako zahvalan. Zahvalio sam joj mnogo puta. Ne znam jesam li joj poslao pravi, fizički dar zahvalnosti ali ne mogu da joj se dovoljno zahvalim”, izjavio je on 2023. za E!news.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /