in

Čuveni par Runi Mara i Hoakin Finiks čekaju drugo dete

Da će Runi Mara i Hoakin Finiks dobiti još jedno dete, piše i People. Ovaj par verio se 2019. a upoznali su se 2012. na setu filma “Her”. Njihov sin River ima četiri godine, a ime je dobio po stricu koji je umro u 23. godini 1993. od predoziranja drogom. Glumio je u filmovima “Stand By Me”, “Running on Empty” i “My Own Private Idaho”.


Hoakin Finiks plakao zbog brata pa se pojavio sa MAJKOM I SESTRAMA: Pogled nije mogao da se odvoji od njih – jedna je njegova ŽENSKA KOPIJA


Hoakin Finiks prvi put je progovorio o tragediji koja je uništila njegovu porodicu: “Ljudi mi nisu dali ni da tugujem”

Čuveni par Runi Mara i Hoakin Finiks čekaju drugo deteFoto:Profimedia

Ruski reditelj Viktor Kosakovski je inače otrkio 2020. da je bračni tandem dobio prvo dete. Radio je bio sa Hoakinom Finiksom na dokumentarcu “Gunda na Zürich Film Festivalu” pa je rekao: “Upravo je dobio dete. Prekrasnog sina po imenu River”.

Runi Mara je pre nekoliko godina u podkastu LaunchLeft o vaspitanju deteta izjavila sledeće: “U našoj kući stalno razgovaramo o kreativnim stvarima. Nije to kuća u kojoj žive dva glumca jer nisam radila prve tri i po godine, koliko smo bili zajedno. Uglavnom, otkad smo zajedno, radila sam samo jednom ili dva puta, i to nešto kratko”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /