in

Čuveni rege pevač Piter Entoni Morgan umro u 46. godini nakon što je doživeo moždani udar

Prema pisanju The Bahamas Press, čuveni pevač doživeo je moždani udar, a umro je juče. Premijer Jamajke Endrju Holnes napsiao je na X mreži da je jako teško primio tužnu vest. Istakao je da je Morganova smrt ogroman gubitak za Jamajku i rege muziku.


Pevač umro nakon što ga je PAUK UJEO ZA LICE: Imao je 28 GODINA, ovo su svi detalji


Čuvena glumica umrla u 99. godini – pamtiće se po ulozi u nezaboravnoj seriji, njen sin saopštio tužnu vest

U saopštenju porodice navodi se sledeće: “Iz iskrene ljubavi saopšatavamo da je naš voljeni suprug, otac, sin i brat i pevač grupe Morgan Heritage umro danas 25. februara. Naša porodica zahvaljuje na vašoj ogromnoj ljubavi i podršci i molimo vas da u miru nastavimo molitve dok prolazimo kroz ovaj proces.

Takođe vas molimo da poštujete našu privatnost tokom ovog razdoblja isceljenja”.

Piter Morgan potiče iz muzičke porodice, njegov otac Denroj Morgan bio je priznati rege pevač. On i njegova braća i sestre osnovali su Morgan Heritage 1994. a bend je osvojio Gremija za najbolji rege album 2016. godine (” Strictly Roots”), piše Daily mail.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /