in

Da li je lepota Kejt Midlton prirodna ili ne, teoretičari zavere komentarišu da je imala plastičnu operaciju

Da li je lepota Kejt Midlton prirodna ili ne, teoretičari zavere komentarišu da je imala plastičnu operaciju

Teorije zavere o navodnoj plastičnoj operacije mogle su se nažalost čuti i ubrzo nakon saopštenja da je Kejt Midlton imala tešku operaciju abdomena, 16. januara u Londonu. prilično neumesni komentari, zar ne?


Oglasio se DIREKTOR BOLNICE gde je pokušano RAZOTKRIVANJE PODATAKA O KEJT MIDLTON: Evo šta kaže o gorućem skandalu


Ovo je PRESTIŽNA BOLNICA gde su pokušali da otkriju PODATKE O KEJT MIDLTON: Procurila INTIMNA PORUKA koju joj je MUŽ SLAO


“KEJT MIDLTON NIJE BILA U JAVNOSTI OD 25. DECEMBRA!”, tvrdi prijatelj MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA – ovo prilaže kao navodni dokaz ŠOK TEORIJE

O tim teorijama pisao je i yahoo.com navodeći da se radi o spekulacijama koje se kreću od navodne operacije brazilskog podizanja zadnjice do zatezanja stomaka. Treba napomenuti da dokaza za to apsolutno nema.

Nakon novog snimka neki komentarišu da Kejt “izgleda dosta mlađe” i da je to navodni znak da je “imala plastičnu operaciju”. Kada se uzme u obzir saopštenje o teškoj operaciji princeze od Velsa i sve što ju je zadesilo… ovakvi komentari su primer do kog nivoa teorije zavere mogu da dođu.

Princeza od VelsaFoto:Profimedia

Nema ni dokaza da je Kejt ikada imala plastičnu operaciju, ranije promene njenog izgleda verovatno su odraz godina ili određene nege (pogledajte u galeriji niz selika princeze iz ranijih perioda). Ipak, to ne umiruje teorije zavere jer “teoretičari vole svoje teorije”, kako je rekao ovaj stručnjak.

O dilemi o lepoti Kejt Midlton ranije ovog meseca pisao je lifeandstylemag.com, dok je 2019. zabeležen “botoks skandal” nakon što je plastični hirurg dr Munir Somdži sa klinike Dr. MediSpa u Engleskoj objavio fotografije lica princeze od Velsa (tada vojvotkinje od Kembridža) i nagovestio da je ona koristila “baby” botoks. “Naša Kejt voli baby botoks”, napisao je na Instagramu i time čak probudio sumnju da je princeza bila njegova pacijentkinja.

Princeza od Velsa
Princeza od VelsaFoto:Profimedia

Međutim, Kensigtonska palata se ubrzo oglasila za New York Times i saopštila sledeće: : “Kraljevska porodica nikada ne podržava komercijalne aktivnosti”.

Marketing menadžerka pomenute klinike Sami Kari rekla je kasnije da je doktor, kada je napisao “naša Kejt”, mislio na njenu funkciju u Velikoj Britaniji, a ne na nju kao nekoga ko je koristio usluge plastičnog hirurga, piše eonline.com.

Kejt Mildton trebalo bi da se vrati službenim obavezama do Uskrsa ili nakon praznika. Od njene operacije prošla su dva meseca. Zadesii su je brojni skandali jer se sumnja u verodostojnost njenih pojavljivanja u javnosti. Pravu dramu izazvala je slika za Dan majki koja je uređena što je princeza i priznala.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /