in

Dejvid Bekam objavio fotografiju poljupca sa Viktorijom Bekam, slika iz Hrvatske napravila pometnju

“Srećan dan zaljubljenih neverovatnoj supruzi, majci i najboljem prijatelju. Volim te. Mislim, maštao sam o njoj”, napisao je Dejvid Bekam dok je Viktorija šerovala istu sliku na svom profilu kao ni niz zajedničkih slika iz raznih perioda njihove veze.


TATA-ĆERKA TANDEM: Dejvid Bekam u šetnji Njujorkom sa svojom mezimicom kojoj su on i Viktorija kupili poklon od 115.000 EVRA


“Dejvid Bekam test” je novi HIT na TikToku: Žene ga masovno primenju na svojim muževima, a RAZLOG JE URNEBESAN


Nepodnošljivo su lepi i to im se ne prašta: “Nismo svi BRED PIT I DEJVID BEKAM pa da žene trče za nama”, a evo i zašto još Srbi ne mogu da ih smisle

Slika je prelepa ali je zanimljivo da je zabeležena prošlog leta dok je par leovao na hrvatskom primmorju. Možda im je najdraža, dok će neko reći – zašto nemaju novu ovakvu?!

Veza ovog para je intrigantna javnosti mnogo godina, a bila je i tema dokumentarne serije “Beckham” koja je prošle godine emitovana na Netflix. Dizajnerka (49) i godinu dana stariji proslavljeni fudbaler upoznali su se 1997. na humanitarnoj utakmici. Šta se dešavalo pre toga? Čime ju je osvojio? Kakav prvi utisak je ona ostavila? A kako je reagovala njegova majka?

“Činjenicu da sam išla na utakmice da bih ga srela, neki bi protumačili kao da sam ga uhodila, ja bih radije rekla da sam želela da ga vidim”, rekla je ne skrivajući namere koji su i doveli do veze. Dizajnerka je otkrila da joj je Dejvid Bekam zapao za oko odmah nakon utakmice.

“Kada sam ga videla u dvorani za fudbalere, svi ostali fudbaleri bili su za šankom, a on je stajao i razgovarao sa svojim roditeljima, a ja sam jako bliska sa svojom porodicom i dopala mi se ta njegova strana”, dodala je Viktorija Bekam.

Bila je to ljubav na prvi pogled krunisana brakom 1999. u dvorcu u blizini Dablina. I iako je sve izgledalo idilično, njegova majka nije bila toliko optimistična.

“Brinuli smo se da će izgubiti sve za šta se zalagao jer mu je fubbal uvek bio na prvom mmestu, a onda se to promenilo”, rekla je Dejvidova majka Sandra Bekam.

Ispostavilo se da nije bilo razloga za strah jer je Bekamova karijera samo napredovala. Uz Viktoriju Bekam nizao je uspehe, a isto važi i u njenom slučaju.

“Baš mi se svidela”, otkrio je Bekam detalje prvog susreta sa suprugom koja je uzvratila: “Dopao mi se, bilo je tako jednostavno”.

Viktorija Bekam otkrila je i da ju je tadašnji menadžer savetovao da se ona i Dejvid drže dalje od javnosti, koliko god je to moguće. “Sretali bismo se na parkinzima, to nije tako bezvezno kao što zvuči”. “Elegantno”, našalio se on.

Dizajnerka se prisetila i problema sa paparacima: “Zabavno je kada cirkus dođe u grad, zar ne? Osim ako ti ne učestvuješ u tom cirkusu”, prenosi Daily mail.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /