in

Dirljiv susret princa Vilijama i bake koja je preživela Holokaust, rekla da joj nedostaje Kejt Midlton

“Žao mi je, sigurna sam da bi vaša supruga bila ovde da se oseća dobro (misleći da se potpuno oporavila). Jako mi nedostaje. Prenesite joj moje najbolje želje, molim vas”, rekla je hrabra Rene Solt u razgovoru sa princom Vilijamom koji ju je pitao o njenoj snazi da se izdrži strahote koncentracionog logora.


Princ Vilijam PRVI PUT U JAVNOSTI nakon ŠOK ODLUKE da se povuče: Pomenuo je i KEJT MIDLTON, Britanci jedva čekali da se vrati dužnostima


Otkriveno da li će se PRINC VILIJAM VRATITI DUŽNOSTIMA ILI SE KRIZA NASTAVLJA: Stručnjaci upozorili da je DVOR NAPRAVIO VELIKU GREŠKU


Oglasio se TIM KEJT MIDLTON i evo ŠTA SE DEŠAVA SA PRINCEZOM: Ceo svet se pita gde je i kako se oseća buduća kraljica, STIGAO ODGOVOR

“Bilo je teško, ali sam nekako preživela”, poručila je i dodala da je njena porodica pogođena porastom antisemitizma poslednjih meseci. Vilijam je rekao: “Žao mi je što je došlo do ove faze, biće bolje”.

Princ od Velsa naglasio je da se susret trebalo da se desi prošlog meseca na Dan sećanja na Holokaust, ali je događaj morao da se odloži.

“Drago nam je što smo se sreli danas”, istakao je. Izvršna direktorka Holocaust Educational Trust predala je Viljamu buket cveća za Kejt Midlton čiji se tim oglasio i otkrio detalje o princezi, on je razgovarao i sa rabinom Danijelom Epstajnom, koji je na čelu sinagoge Marble Arch od 2021. zajedno sa svojom suprugom, piše Daily mail.

Princ Vilijam preuzima poklon za Kejt MidltonFoto:James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Princ Vilijam vratio se danas dužnostima i pojavio prvi put u javnosti nakon što je u utorak propustio komemoraciju svom kumu, grčkom kralju Konstatinu II, zbog privatnih razloga što je izazvalo sumnju da se stanje njegove supruge pogoršalo.

“Predrasudama nema mesta u društvu. Rekao sam to pre i reći ću opet. Želim da svi znate da možete da razgovarate o tome i svojim iskustvima.

I Ketrin i ja smo izuzetno zabrinuti zbog porasta antisemitizma o kojem ste jutros govorili i jako mi je žao ako je iko od vas to morao da doživi.

Tome nema mesta… zato sam danas ovde da vas sve uverim da je ljudima stalo i da ljudi slušaju i da to ne možemo da dozvolimo”, rekao je Vilijam koji se sastao i sa mladima koji su učestvovali u vodećem projektu Holocaust Educational Trust “‘Lessons from Auschwitz”.

Podsetimo, Kejt je pre mesec i po dana imala operaciju abdomena u Londonu. Vratiće se dužnostima za nekoliko nedelja.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /