in

Džej Lo izdala je Afleka na najjadniji način – “prodala” je njegovu dušu zarad slave

Ben Aflek je ova pisma prilično romantično nazvao “Najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana”.


Nove ŠOK SLIKE 15-GODIŠNJE ĆERKE BENA AFLEKA izazivaju TALASE NEVERICE: Ćerka Džej Lo NATERALA ju je da se deklariše kao NEBINARNA osoba – sada su nerazdvojne!

U dokumentarcu se vidi i trenutak kada holivudski glumac ulazi u sobu baš u trenutku kada je Dženifer dala tekstopiscima pisma, a ostao je prilično zatečen.

Aflek je skup svojih pisama nazvao “Najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana”Foto:Michael Tran / AFP / Profimedia / Profimedia

“Zaista sam pronašao lepotu i poeziju, a sada i ironiju, u činjenici da je ovo najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana. Ako pravite zapis o njoj, to izgleda kao da je zapravo pričate”, rekao je 51-godišnji glumac snimateljima.

“Život je težak, ali si ti slatka”

Dženifer je i ranije obelodanila detalje iz romantičnih pisama njenog supruga. U prethodnom tizeru za dokumentarac, koji je objavljen u novembru, prikazana je latino diva dok drži Aflekovo pismo iz 24. decembra 2002. godine.

“Život je težak, ali si ti slatka. Hvala na poklonu. Nadam se da ti se sviđa cveće. Rekla si mi da ti ga nikada nije dosta. Verujem ti”, piše u ovom pismu koje je potpisano jednostavno sa “B”.

Lepa pevačica, koja je sa Aflekom razmenila braćne zavete u julu 2022, ranije je rekla da će ovaj projekat biti “najiskrenija, najautentičnija stvar koju je ikada uradila”.

Aflek je godinama pisao Dženifer ljubavna pisma
Aflek je godinama pisao Dženifer ljubavna pisma Foto:Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia / Profimedia

“Ljudi misle da znaju sve o tome šta mi se desilo tokom godina, ali zapravo nemaju pojma i mnogo puta su sve pogrešno shvatili. Postoji deo mene koji sam krila od svih”, istakla je ona za “Vogue” u novembru 2022. godine.

Album Dženifer Lopez svetlost dana ugledaće 16. februara, a dokumentarni film “This Is Me … Now: A Love Story” biće objavljen 27. istog meseca.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /