in

Dženifer Aniston i Sandra Bulok su posetile ustanovu poznatu po zatezanjima lica i rinoplastici

Dženifer Aniston i Sandra Bulok su posetile ustanovu poznatu po zatezanjima lica i rinoplastici

Naime, Dženifer Aniston, Sandra Bulok i Amanda Anka su napustile “The Retreat At Split Rock” koji se nalazi u Griniču, a reč je o specijalizovanoj ustanovi za stručno podizanje gornjeg i donjeg dela lica, kao i za podizanje obrva i kože oko očiju.


Goran Ivanišević i njegova prva žena PRAVILI JAVNE SKANDALE DOSTOJNE RIJALITIJA: On je PREVARIO, pa blokirao SVE RAČUNE, a prelepa Tatjana bila MILIONERKA od 17. godine


Evo zašto Megan i Hari treba da TRAŽE OPROŠTAJ od Kejt: “Rekli su to javno, a njegov deda je bio NA SAMRTI”, FABULOZNA ČETVORKA pojavila se na ovom događaju i bilo je jasno da je NA POMOLU LOM

Dženifer AnistonFoto:Elder Ordonez/SplashNews.com/Splash / screenshot

One su posetile dr Nila Gordona, koji nadgleda plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju lica. Njegova specijalnost je ‘podmlađivanje lica i rinoplastika’, prema njegovom sajtu, ali su u ponudi i injekcije kao što su botoks i kibela.

Sve tri su se ležerno obukle, a Aniston je imala crni šešir kojim je krila lice dok su napuštale kancelariju.

Ova ustanova preporučuje sve liftinge za najsvežiji izgled, a često se zatezanje lica kombinuje sa drugim procedurama estetske hirurgije kao što je podizanje obrva ili očiju koje nudi uravnoteženo, potpuno i prirodnije podmlađivanje lica.

Centar takođe nudi manje invazivne usluge. One podrazumevaju filere za lice, injekcije masti i botoks,a tu su i ‘energetski uređaji’ kao što su Ulthera, Profound i Ekillis. Na sajtu se objašnjava da uzrok izgleda ostarelog lica je posledica dejstva gravitacije u istezanju mekog tkiva lica. Centar nudi i Kibelu, noviji tretman koji je hemikalija koja rastvara masti.

Klinika koju su posetile Dženifer i Sandra
Klinika koju su posetile Dženifer i SandraFoto:Elder Ordonez/SplashNews.com/Splash / screenshot

Podsetimo se da je Aniston 2015. godine rekla da nije ljubitelj injekcija.

– Ljudi misle da dobijam mnogo injekcija (botoksa), ali ja to ne činim. Ne kažem da nisam probala, ali vidim kako je to klizav teren. Sve te kozmetičke stvari mi izgledaju smešno.

Prošle godine je ponovo pričala o tome šta radi kako bi bila mladolika, te je otkrila da je probala semenu tečnost od lososa, iako nije sigurna da li je to učinilo išta njenoj koži.

Tada je rekla da voli injekcije peptida – reč je o nizovima molekula zvanih aminokiseline, koje su ‘građevinski blokovi’ proteina.

Dženifer Aniston, Sandra Bulok i Amanda Anka
Dženifer Aniston, Sandra Bulok i Amanda AnkaFoto:Elder Ordonez/SplashNews.com/Splash / screenshot

A Sandra Bulok je takođe govorila o operacijama nakon što je viđena sa punijim licem na dodeli Oskara 2018. godine. Tada je pričala kako je bila natečena zbog alergija.

– Prošle dodele Oskara bila sam bolesna i imala sam alergije, ali sam rešila da idem jer je to deo mog posla, i srećna sam što sam bila tamo. A onda su sledećeg dana govorili: O, ona ima filere za obraze i implantate. Kada sam videla fotografije i koliko sam natečena, shvatila sam. Ali ja sam rekla: Pa, ako sam dobila injekcije, dobijala sam ih samo na vrhu, što nije bilo baš dobro, našalila se glumica tada.

Inače, Sandra Bulok se nije često viđala u javnosti otkako se njen partner Brajan Rendal 2020. godine razboleo od ALS-a. Borio se sa bolešću tri godine pre nego što je preminuo u avgustu 2023. u 57. godini. On joj je pomogao da podigne njeno dvoje dece Luisa i Lejlu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /