in

Evo da li će Harija primiti u porodicu i da li će ponovo moći da radi za dvor

Nakon što je princ Hari izneo svoje predloge, stigao je i odgovor Palate. Čini se da je britanska kraljevska porodica odbacila mogućnost njegovog povratka dužnostima jer izvori iz Palate tako tvrde.


Kralj Čarls ne odustaje od NEDELJNE RUTINE, prvi put u javnosti nakon što je njegov sin ponudio RUKU MIRA: Evo gde se danas pojavio i sa kim – ova crkva ima posebno značenje za njega


Princ Hari ismevao brata jer je MLAD OĆELAVIO, a on sad RAPIDNO GUBI KOSU: Kada je skinuo kacigu, videlo se REALNO STANJE – genetika ga uzela pod svoje


BOMBA IZJAVA PRINCA HARIJA: Otkrio da li planira da se viđa sa PORODICOM U BRITANIJI i nepoznate detalje o ćerku i sinu

Pomoćnici u Palate insistirali su na tome da postoji “nula odsto šanse” da će vojvoda uskočiti kako bi pomogao smanjenom broju viših članova monarhije koji će obavljati službene dužnosti.

Objavljeno je juče da bi Hari bio voljan da se vrati privremenoj kraljevskoj ulozi kao podrška svom ocu ukoliko Čarls to bude tražio od njega.

Princ HariFoto:Profimedia

Ali izvori iz Palate rekli su za The Sunday Telegraph da “nema povratka za mlađeg princa” koji je u intervjuu izrazio nadu da će se poroditi ujediniti napomenuvši da će odlaziti u London uvek kada to bude mogao kao i da će se tim tempom viđati sa porodicom u Britaniji.

Hari i Megan Markl su 2022. doneli odluku da napuste poziciicju viših članova dvora što je poznato kao Megzit. Pre toga su na samitu u Sandringemu Elizabeta Druga, kralj Čarls i princ Vilijam doneli odluku da opcija “hibridne” monarhije odnosno mogućnost da mlađi princ bude “pola vremena zaposleni član, a pola vremena slobodan”, nije prihvatljiva. “Ti uslovi bili su prilično jasni, a kraljeva bolest to nije promenila”, tvrde insajderi.

“Apsolutno je i kategorički jasno da Vilijam ne bi dopustio Hariju da se vrati. Postoji nula odsto šanse da se Hari vrati u bilo kojem svojstvu”, navodi Mirror.

Princ Hari
Princ HariFoto:Profimedia

Iako ima indicija da je susret Harija koji je dao bombastičan intervju i njegovog oca prošlog utorka u Londonu bio srdačan, izvori otkrivaju ovakve detalje: “Hari je došao da vidi svog oca, očekujući da će otići u Sandringem. Ali umesto toga zamolili su ga da bude u Klarens hausu 30 minuta. Postojao je strah da ga se nikada neće rešiti ako ode u Norfolk” (The Sun).

Insajderi su prilično oštri, nema za sada direktnog pomaka u odnosu Vilijama i Harija, ali možda Čarls iako je naznačeno da se najverovatnije neće baviti time jer mu je fokus zdravlje, promeni tok priče. Podsetimo, Bakingemska palata je petog februara saopštila da kralj ima rak.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /