in

Evo kako danas izgleda Tifani Tisen iz serije Beverli Hils: 90210

Tifani Tisen, koja je nedavno proslavila svoj 50. rođendan, kaže nema problema sa starenjem – pogotovo zato što se sada oseća fizički bolje nego pre deceniju.


“DALA ČARLSU BUBREG DA POSTANE KRALJICA”, internetom kruže TEORIJE ZAVERE O KEJT MIDLTON i ne zna se koja je BIZARNIJA – mreže gore zbog OVIH KOMENTARA

– Bila sam mnogo nervoznija što ću napuniti 40 godina. Mislim da sam u svojim 40-im još uvek bila fokusirana na svoju decu. Takođe je još uvek bilo mnogo telesnih promena od trudnoće, hormona, te vrste stvari. Nisam mogla zaista da dam sebi vremena da uložim u sebe, kaže ona za magazin People o ulasku u petu deceniju.

Sada kada su deca starija i u školi su puno radno vreme, kaže da je bila u mogućnosti da se malo više fokusira na svoje zdravlje.

– Pripremala sam se da napunim 50 godina i zaista sam želela da izgledam i osećam se najbolje što mogu, šta god to značilo. Tako da se osećam dobro, kaže ona.

Tifani Tisen nekad i sadFoto:Supplied by LMK / Landmark / Profimedia / Profimedia

– Vežbam mnogo. I jako sam zaljubljena u ledene kupke. To je tako dobro za zdravlje. Opsednuta sam time. Ali teško je. To mi je ravno sa prirodnim porođajem. Kupanje u ledu je ogromni mentalni izazov.

Hrani se organski

Tisen se takođe dugo ponosi time što se hrani organski, pa čak i uzgaja svoje povrće i drži piletinu u dvorištu radi svežih jaja.

– Uvek sam težila tom načinu života. Tako sam ja odgajana. Uvek smo imali kokoške kada smo bili mali. Moj tata je radio za grad Los Anđeles dizajnirajući sve javne parkove, tako da je imao zeleni palac i uzgajali smo dosta naše hrane. Htela sam da uradm isto sa mojom decom. Srećom, i moj muž je bio za to, kaže ona o urbanoj poljoprivredi.

Tifani Tisen nekad i sad
Tifani Tisen nekad i sadFoto:4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / Profimedia

Priznaje da postoje izazovi kada je u pitanju navršavanje još jedne decenije – uključujući proređivanje i opadanje kose, ali za to koristi posebne preparate.

– Nema lekova, sve je prirodno, što mi je veoma važno. Samo unošenje dodatnih vitamina i stvari koje su dobre za mene u moje telo ima smisla.

Tifani Tisen nekad i sad
Tifani Tisen nekad i sadFoto:4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / Profimedia

Još ne može da prihvati svoje sede

Istakla je da joj je proređena kosa posebno teško pala jer je odrasla pred kamerama kao neko ko je bio poznat po dugoj gustoj kosi — svi znaju grivu Keli Kapovski — u njenoj hit emisiji iz 90-ih “Beverli Hils: 90210”

– Mnogi ljudi su se uvek fokusirali na moju kosu. Zato mi je važno da izgleda dobro. Takođe, zdravlje vaše kose govori mnogo o vašem zdravlju uopšte. Ali ne možete pomoći hormonskim promenama koje se dešavaju tokom trudnoće i starosti.

Što se tiče toga da li će prigrliti svoje sede? Još nije za to.

– Potpuno pokrivam sive. Nisam to prihvatila. Ali moja mama je upravo potpuno osedela i uradila je celu tranziciju, i izgleda tako dobro. Pa sam kao, okej, možda ću stići dotle, kaže i uz smeh dodaje:

– Jednog dana. Možda.

(PEOPLE)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /