in

Evo kako je princ Vilijam otkrio da Kejt Midlton ima rak

Evo kako je princ Vilijam otkrio da Kejt Midlton ima rak

Odsustvo princa od Velsa sa događaja u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor 27. februara je začudilo mnoge, ali večerašnje otkriće da Kejt Midlton ima rak razjasnilo je zašto je odsustvovao.


“Rekla sam Džordžu, Šarlot i Luiju da sam dobro i da ću svakim danom biti sve bolje”: Princeza od Velsa otkrila kako je ovu situaciju objasnila deci

Kejt Midlton je tek sada dijagnostikovan rak pre početka hemoterapije, otkrila je princeza u emotivnom snimku. Međutim, pre šokantne vesti Bakingemska palata je prvobitno iznela saopštenje prethodnog meseca da njeno stanje nije kancerogeno.

Kejt Mildton i princ VilijamFoto:Chris Jackson/WPA Pool /Shutterstock Editorial / Profimedia

Očekuje se da će se kraljevski pomoćnici okupiti oko Vilijama sve više dok se on povlači sa prve linije i brine o deci dok se njegova žena oporavlja.

Princ je već prilagodio svoje kraljevske dužnosti kako bi posvetio još više vremena svojoj porodici nakon što je Kejt prvi put primljena na Londonsku kliniku u januaru.

Kako je tekla borba Kejt Midlton od 16. janaura pa do sada pročitajte u zasebnom tekstu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /