in

Evo zašto je Kejt Midlton sama na snimku u kom je rekla da ima rak i zašto je “izbacila” muža

Evo zašto je Kejt Midlton sama na snimku u kom je rekla da ima rak i zašto je “izbacila” muža

Kejt Midlton je u svom prvom obraćanju posle abodminalne operacije šokirala javnost informacijom da boluje od raka, a odluku da to saopšti sama donela je jer je u pitanju njeno zdravlje.

Mnogi su spekulisali zašto se princ Vilijam ne nalazi pored nje na snimku, ali je izvor iz palate naveo da je “ona tako sama htela”.

“To je poruka princeze o njenom zdravlju, htela je sama da prenese svoju poruku”, rekao je izvor iz palate za People.

Insajder kaže da je princeza Kejt jasno dala do znanja da ju je suprug “sve vreme podržavao”.

Čak ga je tokom snimanja poruke nekoliko puta spomenula u svom govoru.

“Vilijam je izuzetno ponosan na svoju suprugu zbog hrabrosti i snage koju je pokazala ne samo u trenutku priče o raku, već od početka godine. Sada je više nego ikad usredsređen na to da njegova žena ima privatnost koja joj je potrebna da se potpuno oporavi i da su njegova deca zaštićena”, rekao je izvor.

Navodi se i da je trebalo dosta vremena da se oboje saberu i oporave od vesti koje nisu nimalo lake za shvatanje. Takođe, veliki zadatak je bio reći njihovoj deci šokantnu vest.

(Telegraf)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /