in

Fotka princa Vilijama oborila mreže, hvale ga na sva usta i daju njabolje komplimente

Fotka princa Vilijama oborila mreže, hvale ga na sva usta i daju njabolje komplimente

Princ od Velsa obavio je poslednjih meseci niz službenih dužnosti, pravilo je retke pauze, a imao je i zajedničke angažmane sa ocem Čarlsom III koji se bori sa rakom i kojem je uz, kraljicu Kamilu najveća poodrška. Dinastiji dosta znači i podrška princeze Ane i vojvode i vojvotkinje od Edinburga koji takođe obavljaju dužnosti.


Princ Vilijam ide na EVROPSKO PRVENSTVO da bodri Engleze, dok Kejt nastavlja da se BORI SA RAKOM: Evo da li stiže baš na utakmicu sa Srbijom i sa kime kreće na put


Princ Luj je dao URNEBESAN HIT SAVET engleskim fudbalerima pred prvenstvo i MEČ SA SRBIJOM, otkrio TATA VILIJAM: Evo šta im je dečak poručio pa svi kažu da je PRAVI KRALJ


Svi gledaju u fotku POSVEĆENU KEJT MIDLTON – Britancima princeza MNOGO NEDOSTAJE I EVO DOKAZA, nižu se poruke na NJENOM INSTAGRAM PROFILU

Princ VilijamFoto:Profimedia

Predstavljao je princ Vilijam nedavno Veliku Britaniju na međunarodnoj komemorativnoj ceremoniji u Normandiji povodom 80 godina od Operacije D, uz kralja i Kamilu, i brojne svetske političare.

.Boravio je nedavno u Kardifu gde je posetio Univerzitzet Metropolitan kako bi prisustvovao događaju koji slavi velšku industriju morskih algi. Sliku objavljenu na Instagram profilu princeze i princa od Velsa kao i na X mreži prate brojni komplimenti.

Princ Vilijam i kanadski premijer Džastin Trudo
Princ Vilijam i kanadski premijer Džastin TrudoFoto:Profimedia

“Princ Vilijam je državnik i rok zvezda”, “Vilijam u svojoj državničkoj eri”,”Princ Vilijam nije samo naslednik, državnik nego ima i moć zvezde. Veoma je cenjen i voljen“, “Divan budući kralj”, komentairše se.

Vilijam je prvi u redu za nasledstvo britanske krune, ali važno je napomenuti da i dalje traje državnička era njegovog oca kojem je on veliki oslonac.

Na mrežama se ističe i sledeće: “Princ Vilijam koji predstavlja kralja, pridružio se svetskim vođama i veteranima iz ceog sveta u obeležavanju 80. godišnjice Dana D. Mala kompilacija nekih njegovih slika kako juče obavlja svoju dužnost naterala me da shvatim da nisu pogrešili kad su ga nazvali državnikom”, “Jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu, ponaša se ponosno i skromno u isto vreme”, “Ugledan je, pouzdan”.

Princ Vilijam
Princ VilijamFoto:Profimedia

Stručnjak za briatsnki dvor Ričard Ficvilijams je ovako prokomentarisao princa: “Vilijam se dugo smatrao savršenim diplomatom. Upravo je on izabran kao prvi član kraljevske porodice koji je 2018. službeno posetila Izrael i okupirane palestinske teritorije, što je obavio vrhunski. Prošle je godine iznenada posetio britanske trupe na granici s Ukrajinom. Takođe je u ferbuaru apelovao na trajni mir u Gazi”. Dodao je da je princ dobar javni govornik pa je pohvalio govor koji je Vilijam održao tokom službene proslave 80. godišnjice Dana D. Istakao je da je dolazak članova dinastije na taj događaj značajan za britansku kraljevsku porodicu, piše Daily mail.

Princ Vilijam kog ove nedelje čeka važan događaj kao i put na EP u fudbalu u Nemačkoj, pričao je tokom jučerašnje posete Velsu o ožiljku na svom licu, koji je zadobio u detinjstvu dok je igrao golf sa prijateljem pa ga je palica u jednom momentu udarila u lice. Ranije je taj trag opisao kao “ožiljak iz Harija Potera” šaleći se da nekada ta linija svetli u mraku, piše BBC’s Newsround.

Princ Vilijam
Princ VilijamFoto:Profimedia

Vilijam je snažna podrška supruzi Kejt Midlton koja se bori sa rakom, kao i ocu Čarlsu koji takođe boluje od opake bolesti. Princeza od Velsa objavila je dijagnozu 22. marta, skoro dva meseca nakon operacije abdomena koju je imala u Londonu. Kralj je u januaru operisan zbog benignog povećanja prostate u londonskoj bolnici. Pre nešto duže od četiri meseca saopšteno je da ima kancer.

Princ Vilijam daleko je raspoloženiji u javnosti nego ranije, sigurno na to utiče podatak da se Kejt Midlton oseća bolje, kako je on sam nedavno poručio.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /