in

Glumac kog Srbija obožava pojaviće se skroz nag na sceni, šta se krije iza te uloge

Kit Harington glumiće u predstavi gde je akcenat na rasi i seksualnosti u 21. veku u Americi, igraće bogataša Džima, a predstava će se prikazivati od 29. juna do 21. septembra.


Oprostićemo mu! Kit Harington priznao da je narcis

Uveliko se priča o novoj ulozi Kita HaringtonaFoto:Profimedia

Najavljuje se da će se glumac pojaviti skroz bez odeće, dok će njegova ljubavnica iz predstave pričati o “njegovom belom smežurenom polnom organu”. Insajder je za The Sun rekao da će predstava na West End prikazati seksualne igračke, “slobodnije detalje”, kao i da će se Kit skroz ogoliti i prikazati ljubiteljima teatra.

Uveliko se priča o novoj ulozi Kita Haringtona
Uveliko se priča o novoj ulozi Kita HaringtonaFoto:Profimedia

“Ponekad se može činiti da se tvoja umetnost stavlja na stranu zbog tvog seksepila. A to mi se ne sviđa”, rekao je glumac nakon što je 2014. glumio u filmu “Pompeii”.

Sinopsis predstave glasi: “Tri međurasna para prolaze “Antebellum Sexual Performance Therapy” jer partneri crne rase više ne osećaju seksualnu privlačnost prema svojim partnerima bele rase”.

Uveliko se priča o novoj ulozi Kita Haringtona
Uveliko se priča o novoj ulozi Kita HaringtonaFoto:Profimedia

U junu će se dve predstave u pozorištu Noel Coward biti otvorene samo za “publiku koja se identifikuje isključivo kao crnci”, piše Daily mail. Dramatur Džeremi O Haris branio je večeri samo za crnačku publiku na West Endu, rekavši da to omogućuje crncima “da se osećaju sigurno na mestu gde se često ne osećaju bezbedno”, prenosi britanski list. Tu ideju je podržao i scenarista.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /