in

Glumica Alina Losano čeka dete u 55. godini sa 24 godine mlađim momkom

Par koji se venčao u septembru 2023. saopštio je vest o trudnoći prošle nedelje. “Nema beba u menopauzi”, glasi jedan komentar.


Zbog ovih 5 namirnica vam je MENOPAUZA PRAVI PAKAO: Nutricionistkinja otkrila čime da ih zamenite


MENOPAUZA ne pogađa LIBIDO SVAKE ŽENE, neke se BAŠ TADA OPUSTE: Evo šta je razlog nedostatka želje za INTIMNIM ODNOSIMA u zrelim godinama

Glumica i njen suprug ponovo su se oglasili u ponedeljak pa su pokazali rezultate testa na trudnoću. “Test za trudnoću je lažan? Ne! Snimamo ovaj video jer ima mnogo komentara da smo kupili ovaj test za trudnoću“, poručili su.

Alina Losano je sarkstično prokomentarisala glasine da su “test nabavili na crnom tržištu”.

“Ne više! Nema više, na kraju zašto to radimo? Delimo dobre, lepe vesti za ljude koji nas vole i one koji nas ne vole, zato nas ne pratite, ne gledajte u nas. Ovo mi je već dosadilo, ne moram da objašnjavam svoj život”, rekla je i sa suprugom otkrila da su na VTO potorošili više od 26. 000 dolara.

U odvojenom videu rekla je da je u drugom stanju iako je ušla u menopauzu.

“Ima ljudi koji su nam govorili da smo glupi, veruju da smo glupi. Žena u menopauzi ne može da zatrudni prirodnim putem… Naravno da je jako teško jer nema jajnih ćelija, ali uz pomoć vantelesne oplodnje, to je sasvim moguće i to rade milioni žena u svetu. Dakle, kada žena u menopauzi nema jajnih ćelija, mora da pronađe donora jajnih ćelija i prođe ceo proces koji je, eto, dug. Ovo radimo već dugo”, naglasila je i dodala da je proces bio izazovan i da je nakon trećeg testiranja saznala da je u drugom stanju.

Žene poput Aline mogu da zatrudne putem VTO. Osobe u postmenopauzi mogu da koriste svoje jajne ćelije ili embrione ako su prethodno bili zamrznuti ili da koriste jajne ćelije koje su donirane. Proces uključuje spajanje jajne ćelije sa spermom. Embrion se kasnije nakon oplodnje prenosi u maternicu, piše Daily mail.

Alina iz prvog braka a glumcem Mihailom Mulkajom ima sina Semjuela.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /