in

Glumica imala najuzbudljivije iskustvo sa Dejvidom Bouvijem, iznela šok detalje

“Dejvid Bouvi je bio jednostavno predivan. Ja sam imala 16 godina, a mislim da je on imao 30. Bio je tako drag prema svima i bila sam potpuno zadivljena njime. Maštala sam da će se on zaljubiti u mene i da ćemo pobeći negde zajedno”, rekla je glumica.


TINA TARNER bila TIHA PATNJA DEJVIDA BOUVIJA: Zaveo ju je potpuno nag, sa PERIKOM na glavi i uz OVU PESMU, a na koncertu joj ŠAPNUO NAJBEZOBRAZNIJE REČI


“Ovo je priznanje večnoj ljubavi i odanosti prema Bouviju”: Supermodel odala počast svom pokojnom mužu na NESVAKIDAŠNJI NAČIN

Čuveni Dejvid Bouvi je u vreme snimanja filma zapravo imao 39 godina.

“I naravno, kada smo se sreli, bila sam samo jedna u nizu ljudi sa kojima se rukovao i to me je slomilo. Ali onda sam jednog dana sedela našminkana, a on je promolio glavu kroz vrata i pozdravio me je. Prišao je, uzeo četku i samo je počeo da mi ćešlja kosu.

Petsi KensitFoto:Profimedia

Nije ništa rekao – samo je počešljao moju kosu, a zatim otišao. Bilo je to najerotičnije iskustvo u mom životu”, ispričala je za The Sunday Times.

Glumac Dejvid Bdijeli je u podkastu 2019. ispričao da mu je prijateljica otkrila da je doživela romansu sa Bouvijem dok je on bio na letovanju sa Mikom Džegerom. Imala je 16, a on 40 godina. Sa njim i sa najboljom prijateljicom završili su jedne večeri u njegovom apartmanu, nakon što se pre toga opijali.

Dejvid Bouvi
Dejvid BouviFoto:Profimedia

“Dejvid je očigledno želeo seks utroje i uložio je malo truda da to i dobije. Način na koji je to učinio, prema njenim rečima, bio je da je skinuo svu odeću sa sebe, pustio Let’s Dance sa kasete i plesao go.

I one su se zatim skinule. Bilo je seksualnih odnosa, ali ona nije spavala sa njim. Rekao sam joj: “Zašto, zaboga, ne želiš da izgubiš nevinost sa Dejvidom Bouvijem?”. Ona je odgovorila: “Njemu to ne bi ništa značilo. Nisam to htela da uradim sa njim”.

Čudno neko pitanje prijatelja, imajući u vidu njene godine u to vreme.

Podsetimo, Dejvid Bouvi kog je spajala posebna veza sa Tinom Tarner, umro je 2016. u Njujorku, u 69. godini. Ženio se dva puta, njegove bivše supruge su slavna manekenka Iman i Anđela Bouvi. iza seb je ostavio ćerku Aleksanddru i sina Dankana. Dosta se i dalje priča o njegovom odnosu sa Mikom Džegerom sa kojim je navodno bio ljubavnik, kako je biograf Kristofer Andersen napisao 2012. u svojoj kontroverznoj knjigi “Mick: the Wild Life and Mad Genius of Jagger”-

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /