in

Glumica sa najboljim telom na svetu otkrila kako se hrani i jelovnik je potpuni haos

U razgovoru za magazin “Women’s Health” navela je da za doručak najčešće jede bobičasto voće, jaja i kroasan. Izbjegava piti zaslađena pića i kafu te tvrdi da pije isključivo vodu.

Za ručak jede Cezar salatu s piletinom ili čizburger. Nije se odrekla konzumiranja slatkiša, a najdraži joj je kolačić s komadićima čokolade preliven sladoledom od vanile.

Sidni SviniFoto:Chelsea Lauren/Shutterstock Editorial / Profimedia

Obožava italijansku kuhinju pa je ona često njen izbor za večeru. Svesna je da ovakav način ishrane nije najzdraviji, ali joj je važno uživati u hrani.

“Jednog dana ću početi da jedem zdravu hranu, ali sada vežbam, tako da sve mogu da izbalansiram. Volim hranu i ona me čini srećno”, rekla je.

Već duže vreme trenira borilačke veštine (MMA).

“U ringu sam imala sve u ružičastoj boji – masku, rukavice, štitnik za zube, sve. Kad uđeš u ring kao devojka u ružičastom, muškarci često to potcenjuju, ali kada pokažeš svoju pravu snagu, to je najbolji osećaj ikada”, rekla je.

Kako se hrani Sidni Svini
Kako se hrani Sidni SviniFoto:Chelsea Lauren/Shutterstock Editorial / Profimedia

Trudi se naći vremena za vežbanje i kada je zauzeta poslovnim obavezama.

“Ako imam sat vremena slobodno, odradiću vežbe uz pomoć neke od online platformi za vežbanje”, ispričala je.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /