in

Glumica za koju se pričalo da je rasturila brak Monike Beluči i Vensana Kasela na premijeri “Dune: part two”

Glumica Lea Sejdu pozirala je u raskošnoj svetlucavoj haljini koja je naglasila njen dekolte i prirodne obline, a prirodna je generalno njena lepota. Ova poznata Francuskinja uvek sa sobom donese mnogo glamura, svakim detaljem svog stajlinga. A kako se našla u pričo o Moniki Beluči i Vensanu Kaselu?


Monika Beluči raspametila svet u GREŠNOJ HALJINI: Donji deo slike krije RASKOŠNE OBLINE koje su očarale planetu, a njeno OSVEŽENO LICE krade šou – da li je digla ruke od PRIRODNE LEPOTE?


KAKVA LEPOTA! Monika Beluči i Naomi Kembel na milimetar jedna od druge i zbog OVOG SNIMKA vreme je stalo: Svi se pitaju kako manekenke nisu POPADALE od treme


DŽULIJA ROBERTS, KAJLI DŽENER, TINA KUNAKI, DEVA KASEL: Zvezde se okupile u Francuskoj zbog NAJPRESTIŽNIJE REVIJE – spektakli i na pisti i van nje

Lea SejduFoto:Daniel LEAL/ AFP / Profimedia

Glavni razlozi za to bili su sledeći: Monika i Kasel su se razveli 2013. godine, a u jeku razvoda dok je trajalo snimanje filma “Lepotica i zver” u kojem Vensan i Lea igraju glavne uloge, šuškalo se da je među bivšim Monikin mužem i Francuskinjom buklnula strast. Od šuškanja se došlo do toga da su mnogi verovali da su nagađanja zapravo istina, a pojedini su upravo lepu plavušu krivili za krah braha Beluči-Kasel.

Lea Sejdu
Lea SejduFoto:Mario Mitsis / BACKGRID/Backgrid UK / Profimedia

Ta navodna veza se komentarisala na razne načine. Neki su novu ljubav harizmatičnog glumca videli i kao njegov način da preboli italijansku divu.

Lea Sejdu i Monika Beluči
Lea Sejdu i Monika Beluči Foto:Michael Tubi / Alamy/Alamy / Profimedia

Francusku glumicu koja je za ulogu u filmu “La belle personne” nagrađena nagradom “Cezar” i nagradom Kanskog filmskog festivala u kategoriji najbolje mlade glumice, često su u to vreme poredlili sa Monikom (Italijanka je u tim poređenjima vodila). A kada su se njih dve našle zajedno u filmu “Spektar” pre više godina i na nizu promotivnih aktivnosti ovih ostvarenja, zaprepašćenju nije bilo kraja. “Kako mogu da budu u dobrim odnosima?”.

Lea Sejdu i Vensan Kasel sa ekipom filma "Lepotica i zver" pre nekoliko godina u Kanu
Lea Sejdu i Vensan Kasel sa ekipom filma “Lepotica i zver” pre nekoliko godina u Kanu Foto:Benainous+Catarina/Allpix Press / Profimedia

Lea je u međuvremenu uspešno nastavila glumačku karijeru, Monika Beluči uživa u ljubavi sa rediteljem Timom Bartonom, a Vensan je nakon braka sa Tinom Kunaki uplovio u romansu sa Narom Baptisti. Život ide dalje, ali intrigantne priče se pamte.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /