in

Hari otkrio šta je prethodilo njegovom susretu sa ocem i planove o kraljevskoj porodici

Princ Hari rekao je da je “uskočio u aivon čim je to mogao”, a u Britaniji je bio za manje od 24 sata nakon što je Palata petog februara saopštila da kralj Čarls III boluje od raka. Vratio se u SAD narednog dana.


Princ Hari PRVI PUT JAVNO O OCU ČARLSU nakon što se saznalo da kralj ima rak: “Ja svoju porodicu…”, evo da li očekuje POMIRENJE SA BRITANSKIM DVOROM – BOMBA INTERVJU


Evo kada će Hari PRVI PUT PRIČATI o svom ocu: U najavi ŠOK INTERVJU, a teme GORUĆE – zna se šta će sve REĆI U KAMERU i mnogima nije dobro


“NEĆETE NAS SLOMITI”: Princ Hari uzvraća udarac nakon oštrih kritika zbog titula i novog sajta

Princ Hari u KanadiFoto:MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Voditelj Vil Riv pitao ga je kako prihvata činjenicu da se toliko toga dešava u njegovoj porodici i kako se nosi sa time odakle potiče: “Imam svoju porodicu, kao i svi mi, zar ne? Moja porodica i moj život u Kaliforniji su takvi kakvi jesu. Isplanirao sam druga putovanja koja bi me odvela kroz Britaniju ili natrag u Ujedinjeno Kraljevstvo. Svratiću i viđati svoju porodicu onoliko koliko god budem mogao”.

Hari koji će u intervjuu pričati da i o mogućnosti da postane američki državljanin, kao i svom životu Megan Markl u Kaliforniji i o promociji Invictus Games 2025. koje promoviše sa suprugom ovih dana u Kanadi, poslao je na ovaj način određenu poruku mira.

Kralj Čarls i kraljica Kamila
Kralj Čarls i kraljica KamilaFoto:Profimedia

U Britaniji je boravio bez supruge i njihove dece Lilibet i Arčija, a zna se da se nije sreo ni sa princom Vilijamom ni sa Kejt Midlton koja se nakon operacija abdomena 16. januara u privatnoj bolnici u Londonu odmara u Vindzoru. U istoj bolnici operisan je i Čarls III zbog benignog probelma sa prostatom, a tokom lečenja dijagnostikovan mu je kancer. Palata nije otkrila o kojoj vrsti raka je reč, ali je istaknuto da nije u pitanju maligno oboljenje prostate.

Princ Hari prvi put javno o ocu Čarlsu nakon što se saznalo da kralj ima rak
Princ Hari prvi put javno o ocu Čarlsu nakon što se saznalo da kralj ima rakFoto:Good Morning America, ABC / screenshot

Hari je u intervjuu otkrio i ove detalje, a važno je da ne bude razotkrivnja toka razgovora sa ocem, jer je to presudno za njihov odnos, kažu stručnjaci. Kralj se nalazi u Sandringemu, a povremeno će odlaziti u London zbog lečenja i određenih obaveza.

Princ Hari i Megan nedavno su pokrenuli novi sajt i time kao i promenom prezimena svoje dece izazvali veliki skandal.

Intervju za ABC jeste pozitivan iskorak nakon toga, osim ako ne zasmeta delu britanske javnosti.

U razgoovru sa Vilom Rivom pričao je i o Lilibet i Arčiju, ćerki i sinu koju je dobio u brakus a Megan Markl, rekao je da deca imaju sjajan smisao za humor, da ga zasmejavaju svakog dana kao i neverovatno brzo rastu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /