in

Hari želi da mu se Kejt Midlton i Vilijam izvine, od čega zavisi pomirenje, da li će se princeza izviniti

Princ Hari bi trebalo da dođe u London u maju, zbog 10 godina Invictus games, takmičenja čiji je pokrovitelj. Pretpostavlja se da bi moglo da dođe do susreta njega i Vilijama.


Ova TAJNA IMENA koristila je KEJT MIDLTON kada je želela da se sakrije: Sa jednim je nikada ne biste povezali – otkriveno i kako se “LAŽNO” PREDSTAVLJAO NJEN MUŽ


Čuvena agencija dodala OVU OZNAKU uz video Kejt Midlton pa se oglasila: Evo šta se krije iza odluke koja je mnoge zbunila


Paparaco fotke Kejt i Vilijama iz ŠVAJCARSKE napravile neviđenu buru: “Pogledajte kako se PONAŠA PREMA NJOJ – to je ključno”, slike prikazuju dinastiju u skroz DRUGAČIJEM SVETLU

“Želi da se pomiri sa svojim bratom kako bi deca mogla da imaju neku vrstu veze, ali on i Megan i dalje misle da najpre od Vilijama i Kejt mora da stigne izvinjenje”, rekao je autor i stručnjak za dvor Tom Kvin i napomenuo:

“Hari je razgovarao sa prijateljima o svojoj tuzi što nema bliži odnos sa svojom bratanicom i bratancima ali ono što ga još više uzrujava jeste mogućnost da Lilibet i Arči nemaju bilo kakav odnos sa Šarlot, Džordžom i Lujem”.

Detalji porodičnih odnosaFoto:Retropix/ Splash / Profimedia

Podsetimo, princ Hari i Megan Markl imaju ćerku Lilibet Dajanu i sina Arčija Harisona. Kejt Midlton i princ Vilijam imaju ćerku Šarlot i sinove Džoržda i Luja.

Megan Markl odbija da sa decom Arčijem i Lilibet dođe u London, kaže ovaj izvor i poručuje da su Kejt Midlton i princ od Velsa uputili ruku pomirenja da bi videli decu vojvotkinje i vojvode od Saseksa (Megan je ključna u ovoj fazi pomirenja, više o tome u nastavku).

“Hari je nagovestio da je spreman da oprosti ako dobije izvinjenje od svoje porodice, ali to se jednostavno neće dogoditi”, tvrdi Kvin, piše Mirror.

Presudna stvar za pomirenje

Otkriveno je ove nedelje da su Kejt i Vilijam navodno pozvali Megan i Harija da dođu Britaniju, navodi pomenuti sajt. Da bi se to desilo, mora da se desi prelomna odluka – da vojvotkinja od Saseka odluči da sa decom dođe u London.

Ričard Ficvilijams kaže za The Sun da bi zdravstveni problemi kralja Čarlsa i Kejt Midlton koji se bore sa rakom, mogli da okupe porodicu nakon “jednog od najgorih javnih kraljevskih razdora ikada do sada”. Ali on tvrdi da će na kraju Megan odlučiti da li će sa Harijem i decom otputovati u Britaniju.

Detalji porodičnih odnosa
Detalji porodičnih odnosaFoto:Anwar Hussein / PA Images / Profimedia / Profimedia

“Megan ima poslednju reč. Nema sumnje da Hari želi da pokaže da je veoma odan porodičan čovek, i da će porodicu staviti iznad svega. Megan očigledno nije oduševljena posetom Britaniji jer ovde nije popularna. Nije ni Hari, ali za njega je to drugačije. Ako Megan ne želi da dođe, niko ne može na to naterati. Male su šanse da Hari dođe sa decom, bez nje”.

Autor Omid Skobi koji je u knjizi “Endgame” izneo šokantne tvrdnje, kaže da Megan ne želi da se ikada vrati u Englesku, jer se tamo ne oseća kao kod kuće.

Megan možda i dođe u London?

Express međutim navodi da bi Megan Markl mogla da se pojavi na 10. godišnjici Invictus games, takmičenja koje je pre nekoliko meseci sa Harijem promovisala u Kanadi.

“Datumi i detalji se drže u strogoj tajnosti. I Hari i Megan navedeni su kao gosti i zakazan je govor, ali još je znak pitanja da li će se Megan pojaviti. Njeno ime je upisano olovkom kao TP (treba potvrditi).

Megan Markl
Megan MarklFoto:PE /Teresa / Profimedia

Porodični odnosi zakomplikovali su se nakon Megzita 2020. ali je i ranije bilo problema. Megan i Hari nekoliko godina sa decom žive u Kaliforniji, on retko dolazi u London, a i kada stigne, zadrži se kratko. Bio je u februaru u Londonu da bi se video sa ocem, ubrzo nakon što je Bakingemska palata saopštila da kralj ima rak. Podsetimo, Čarls III je pre toga u januaru imao operaicju zbog benignog povećanja prostate.

Kejt Midlton se bori sa kancerom, lečenje traje od kraja februara. Operisana je u januaru u istoj bolnici gde i Čarls III. Imala je tešku operaciju abdomena.

Megan i Hari su više puta kroz intervjue i dokumentarnu seriju “Hari i Megan” kao i gostovanjem kod Opre Vinfri izneli šokantne tvrdnje o dvoru. Zvaničnog odgovora nije bilo, ćutanje u javnosti bilo je princip.

Detalji porodičnih odnosa
Detalji porodičnih odnosaFoto:Andrew Parsons/ Polaris / Profimedia

“Kejt definitivno ne želi izvinjenje, ali Megan definitivno želi. Vilijam misli da su problemi nevažni da bi se uznemiravali oko toga i ne može da razume zašto njegov brat ne može da preboli svađu koju mnoga braća prevaziđu. Megan i Hari su povređeni zbog načina na koji su se ophodili prema njima dok su bili zaposleni članovi kraljevske porodice, Vilijam i Kejt smatraju da su prema njima Megan i Hari loše postupali nakon što su otišli i nakon što je Hari obajvio memoare”, kaže Kvin za Mirror.

Detalji porodičnih odnosa
Detalji porodičnih odnosaFoto:Tim Rooke/Shutterstock Editorial / Profimedia

“Hari se kaje zbog onoga što je rekao o Kejt”

Hari bi mogao da zažali zbog reči o Kejt Midlton u knjizi “Spare” koje po mišljenju Tese Dulpol nisu zastarele.

Detalji porodičnih odnosa
Detalji porodičnih odnosaFoto:Andrew Parsons/ Shutterstock Editorial / Profimedia

“Kad otkrijete da vaša snaja ima rak i napisali ste stvari koje ne mogu da se povuku, to je prilično bolno”, rekla je za US Weekly i poručila: “Oni namerno kritikuju monarhiju, a zatim se nude kao alternativa monarhiji. Pa onda, kada je monarhija u problemima, pravimo neko poređenje. Mogu li Hari i Megan zaista da budu pozitivan primer sada?. Svakako će morati da paze na tajming sa bilo kakvim izjavama kako ne bi to izgledalo oportunistički”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /