in

Ispovest manekenke o životu u haremu i tome kako je izgledalo biti ljubavnica najbogatijeg čoveka na svetu

Ona je danas uspešna poslovna žena i osnivačica poznatog brenda Roxy, a o svojoj vezi sa milionerom i trgovcem oružja pisala je u svojoj knjizi “Valuta ljubavi: Hrabro putovanje u potrazi za ljubavlju” iz 2017. godine.


PLANETA BRUJI O SVADBI ĆERKE SULTANA OD BRUNEJA Brutalan vladar krio ćerku od sveta, pa joj priredio venčanje od 7 dana u POZLAĆENOJ PALATI, dok bahanalije i raskalašni život na njegovom dvoru godinama ŠOKIRAJU SVET

Džil Dod, koja je i majka troje dece, sada je u podkastu “60 minuta” otkrila još detalja o životu u haremu. Kako je ispričala, upoznala ga je početkom osamdesetih godina na jednoj proslavi u Kanu dok se bavila manekenstvom.

Tada je imala 2O i po sopstvenom priznanju – bila je jako naivna. Već prvi susret obežio je jedan veoma čudan i bizaran detalj. Šeik joj se predstavio tako što se isekao i sopstvenom krvlju na njenoj ruci napisao “volim te”.

Povukla sam rukav i on je napisao “volim te”. Bila sam šokirana. Pomislila sam “Bože, to je krv”, ali sam istovremeno mislila da je to slatko i duhovito – rekla je Džil.

U trenutku kada su se upoznali šeik je već bio oženjen i imao je petoro doce, ali je imao pravo na 12 žena “za zadovoljstvo” pored zakonite supruge.

Adnana Kašogi sa zvaničnom suprugom Lamijom Foto:Profimedia

Vrlo brzo Džil Dod postala je deo njegovog harema. Živela je u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za seksualni odnos sa milijarderom.

Nikada nisam smatrala da sam ku*va i dalje to ne mislim – kaže Džil Dod, svesna da je u neverovatnom luksuzu uživala zahvaljujući seksualnoj vezi sa kontroverznim trgovcem oružja.

Pre nego što su započeli romansu, potpisali su ugovor.

“Želim da brinem o tebi i želim da potpišem petogodišnji ugovor sa tobom. Obezbediću ti sve što želiš, a ti ćeš mi biti na usluzi 24 sata dnevno”, opisala je njegove reči.

Kašogi je uživao u društvu žena
Kašogi je uživao u društvu žena Foto:Profimedia

Pristala je na njegove uslove, a godinama su kasnije zajedno odlazili na glamurozne zabave sa političarima i članovima kraljevskih porodica, na kojima je neretko bilo i droge.

Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuvar nam je donosio hranu – kaže Džil i dodaje da “veruje da je bila zaljubljena u njega”.

Zbog te ljubavi koju je osećala prema njemu kaže da joj nije žao godina koje je provela kao deo njegovog harema.

Bilo je divno, jednostavno smo se topili zajedno. Bio je sjajan ljubavnik, sve je bilo prelepo – kaže ona.

Ipak, sedam godina nakon toga, Džil je donela odluku da napusti njegov harem i u potpunosti preokrene svoj život.

Evo kako Džil izgleda danas
Evo kako Džil izgleda danas Foto:jill_dodd / Instagram

Udala se, rodila troje dece i pokrenula popularni brend od kog danas zarađuje, a često je po tom nadimku i prepoznaju, piše “Stil”.

Njen kontroverzni ljubavnik preminuo je nekoliko dana nakon objavljivanja njene knjige u 81. godini.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /