in

Kajli Džener nije ni nalik sebi od pre 11 godina, stare slike kao dokaz ogromne transformacije

Kajli Džener uživala je na večeri u restoranu Giorgio Baldi u Santa Moniki. Bila je sa prijateljicom, a dovezle su se njenim automobilom od 600.000 dolara odnosno više do 550.000 evra. Sve i da se zanemari efekat šminke, a pritom na slikama nema fotošopa, ona nije više ni nalik sebi i to ne samo da uopšte više ne liči na “Kajli iz 2013” nego se i sve više razlikuje od “Kajli 2018”.


DŽULIJA ROBERTS, KAJLI DŽENER, TINA KUNAKI, DEVA KASEL: Zvezde se okupile u Francuskoj zbog NAJPRESTIŽNIJE REVIJE – spektakli i na pisti i van nje


Ova prelepa SRPKINJA zaustavila je juče ceo Pariz u izdanjima kojima parira Kajli Džener i Džej Lo: Niko ne prati trendove kao ona – svetske zvezde MOGU DA UČE OD NJE

Kajli DženerFoto:Profimedia

Svaak godina, poneka promena. Da stvari budu još drugačije ili gore, njena transformacija se sigurno nije završila.

Kajli Džener
Kajli DženerFoto:Profimedia

Džener je u julu prošle godine u finalu emisije “The Kardashians” svojoj najboljoj prijateljici priznala da je imala plastičnu operaciju grudi. Volela bih da to nisam nikada uradila. Preporučujem svima koji razmišljaju o tome da pričekaju nakon rođenja dece”, istakla je. Kajli Džener koja je od devete godine član rijalitija “Keeping Up with the Kardashians”, ima i sina Aire.

Kajli Džener
Kajli DženerFoto:Profimedia

Plastična hirurgija je bila tema te emisije “The Kardashians” . Kajli je na zaprepašćenje mnogih konačno priznala da je imala operaciju grudi, ali je tada demantovala da joj je “operisano celo lice”.

Kajli Džener
Kajli DženerFoto:Profimedia

“Sećam se da sam uvek bila najsamouverenije dete. Uvek sam volela i volim sebe- i jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila nesigurno dete i da sam imala toliko operacija kako bih promenila celo telo, što je laž, imam samo filere. Ne želim da budem deo takvih priča”, poručila je. Pitanje je zbog čega je ipak promenila lični opis?

Kajli Džener
Kajli DženerFoto:Profimedia

Kajli je tada negirala i da je fotošopirala slike odnosno rekla je da više to ne radi: “Imamo ogroman uticja i pitanje je šta radimo sa time. Vidim toliko devojaka na internetu kako u potpunosti uređuju svoje slike. Montaža! I ja sam prošla tu fazu. Osećam se kao da sam na boljem mestu. Ali možete biti nesigurni zbog drugih ljudi”.

Kajli Džener
Kajli DženerFoto:Profimedia

Doduše i posle svih korekcija fotošop joj skoro i ne treba. Celom ovom pričom Kajli se možda rukovodila onom “ko prizna, pola mu se prašta”. Ali šta da radimo sa starim slikama? Nije bilo naravno potrebe da promeni izgled, zar ne?

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /