in

Kako danas izgleda Karlos iz Očajnih domaćica?

Nedavno smo se prisetili romanse između Gabrijele Solis, koju je tumačila Eva Longorija, i njenog mlađanog baštovana, međutim, ništa manje pažnje nije privlačio ni njen televizijski suprug – Karlos Solis, kog je tumačio Rikardo Čavira.


“VRIŠTAO JE I PSOVAO. Nije imao bilo kakvu KONTROLU nad svojim emocijama”, tužioci izneli NOVE ŠOK DETALJE u slučaju protiv Aleka Boldvina


ISTORIJSKI DAN ZA KRALJA ČARLSA: Evo šta mu je uručeno u Bakingemskoj palati dok se obeležava TREĆA GODIŠNJICA SMRTI NJEGOVOG OCA

Rikardo Čavira i Eva LongorijaFoto:Credit: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia / Profimedia

Zanimljivo je to da dok je trajalo snimanje serije, fanovi su vatreno navijali da se Eva i Rikardo i zaista zaljube, ali oni su ostali samo dobri prijatelji. Glumica je tada bila u braku sa košarkašem Tonijem Parkerom, a Rikardo u 18-godišnjoj vezi sa Marseom Disel pre nego što ju je zaprosio tokom snimanja serije.

Rikardo Čavira sa suprugom
Rikardo Čavira sa suprugomFoto:Credit: Kevan Brooks/AdMedia / Sipa Press / Profimedia / Profimedia

Par se venčao 2007. godine, a danas važe za jedan od najstabilnijih holivudskih parova.

Rikardo Čavira sa porodicom
Rikardo Čavira sa porodicomFoto:Credit: Kerry Wayne / Avalon / Profimedia / Profimedia

Čavira ima iza sebe veoma dugu i uspešnu karijeru, a zabeležio je niz važnih uloga u pozorištu, snimio je više holivudskih filmova i ima mnogo uloga u uspešnim televizijskim serijama, poput Netfliksove “Selena: The Series”.

Rikardo Čavira u novoj Netfliksovoj seriji
Rikardo Čavira u novoj Netfliksovoj serijiFoto:Credit: Netflix / Everett / Profimedia / Profimedia

Iako se retko pojavljuje u javnosti, u oktobru 2019. godine je prokomentarisao slučaj svoje koleginice iz serije, nakon što je glumica Felisiti Hofman osuđena na kratku zatvorsku kaznu zbog podmićivanja administracije jednog koledža kako bi se njena ćerka nezasluženo upisala, on je tada na Tviteru pisao kako je trebalo da bude strože kažnjena, navodi espreso.

Rikardo Čavira
Rikardo ČaviraFoto:Credit: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia / Profimedia

Bilo kako bilo, fanovi ga obožavaju i uvek se iznova raduju kada ga vide na crvenom tepihu.

Rikardo i Eva kao Karlos i Gabrijela Solis
Rikardo i Eva kao Karlos i Gabrijela SolisFoto:Credit: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia / Profimedia

Ipak, činjenica je da godine koje su prošle od “Očajnih domaćica” jedva da su ostavile primetan trag, zato još uvek i važi za jednog od najpoželjnijih televizijskih muževa.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /