in

Kako danas izgleda Kenan Imirzalioglu, čuveni Ezel iz serije

Kenan je svojevremeno proglašen i najboljim modelom na svetu, visok je 193 centimetra, a jednom prilikom je izjavio kako je njegov deda bio viši i korpulentniji od njega.


Ima 64 godine, ali je ROĐENDAN slavila samo 16 puta: Naša poznata glumica je svake godine zahvaljivala mami što ju je rodila 29. februara, iako je žurku imala svake četvrte godine


Čuveni glumac o slavnoj koleginici: “Mislio sam da je BRUTALNA LEPOTICA na ekranu, a uživo me je PREPALA… Za nju sam bio PARČE MESA i dečja igračka tokom intimnog odnosa”

– Visoki su i moj brat i starija sestra, koja sa tetkom drži butik venčanica u Ankari, rekao je Kenan tada.

Poznat je po svojoj skromnosti, iako je doživeo vrtoglavi uspeh, upravo zahvaljujući Ezelu.

Inače, serija je inspirisana romanom “Grof Monte Kristo” Aleksandra Dime, a donela je priču o Omeru Učaru, kome su bivši prijatelji smestili da ispašta zbog njihovih zločina i ode na doživotnu robiju. Dok je bio u zatvoru, on je proveo godine smišljajući kako da pobegne i osveti im se. Uspeo je da se nađe na slobodi i postao Ezel Barjaktar, uspešni biznismen koji je spreman da naplati 12 godina koje je proveo iza rešetaka.

Ljubav i porodica

Znamo da je Kenan uvek bio miljenik žena, ali njegovo srce je osvojila prelepa Sinem. Oni su od maja 2016. godine u braku i imaju dve ćerke.

Njihova prva ćerka se zove Lalin, a drugu devojčicu su dobili pre dve godine, glumica je tad na pitanje novinara odgovorila da jedva čeka da ponovo postane mama.

Devojčica je dobila ime Lejla, iza koje se krije zanimljiva priča. Naime, smatra se da ovo ime potiče iz arapskog jezika, od reči „laylā“, a pretpostavlja se da je pozajmljeno iz poznate legende „Medžun i Lejla“ iz sedmog veka, koja je svojevrsni pandan priči o „Romeu i Juliji“. U prevodu ova reč znači “veče ili noć“, dok u prenesenom značenju označava „kći sjajne noći“, „zvezdu“, „onu koja osvetljava tamu”.

Kenan i Sinem ludo su se zaljubili 2015. godine na zajedničkom snimanju serije. Ljubavni žar koji se rodio među njima bio je toliko jak da je glumica čak prekinula vezu s fudbalerom s kojim je tada bila u vezi.

Da su još uvek ludo zaljubljeni, svedoče brojne njihove fotografije, a Sinem je pre dve nedelje objavila i romantičan post povodom Dana zaljubljenih, napisavši tada: “Moja ljubav za ceo život”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /