in

Kako se Kejt Midlton i princ Vilijam osećaju što će jednog dana postati kraljica i kralj

“Vest da kralj Čarls ima rak, suočili su Vilijama i Ketrin sa zastrašujućom blizinom uspona na presto. Šanse za to su kod njih izazvale intenzivnu aksioznost, rečeno mi je“, izjavila je bivša urednica Vanity fair Tina Braun koja je svoj stav o Kejt Midlton i princu Vilijamu nedavno iznela, piše independent.co.uk.


Koje to “3R” pravilo prati majka Kejt Midlton dok brine o ćerki i unucima: Ovako je Kerol Midlton bila KLJUČNA FIGURA u kritičnom periodu za porodicu


Ova TAJNA IMENA koristila je KEJT MIDLTON kada je želela da se sakrije: Sa jednim je nikada ne biste povezali – otkriveno i kako se “LAŽNO” PREDSTAVLJAO NJEN MUŽ


ZAVIRITE U SEOSKU KUĆU KEJT MIDLTON – ovo je bio SVADBENI DAR od kraljice: Prostire se na IMANJU OD 20.000 HEKTARA, ima 10 spavaćih soba, a ovako je OBEZBEĐENA PRIVATNOST

New York Times navodi da je nedavno pojavljivanje kralja Čarlsa na usršnjoj misi u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru znak da lečenje teče u dobrom pravcu.

“Mislim da je njegovo pojavljivanje stvarno značajno. To pokazuje da mu je dobro i da se oporavlja. Tako da je stvarno bilo lepo videti ga. Želim da mu se zahvalim što je danas prisustvovao službi jer znam da je to veliki korak, ali on pokazuje da je predan ovoj naciji i ljudima širom sveta”, rekao je muškarac koji se sreo sa kralj 31. marta u Vindzoru.

U britanskoj monarhiji je nasleđivanje krune ujedno i izuzetno tužan dan za budućeg monarha s obzirom na to da je abdikacija u ovoj monarhiji veoma veoma retka.

Zdravstveni problemi Čarlsa III ponovo su aktuelizovali pitanja abdikacije u Britaniji, bez ikakovog prejudiciranja, već kao razmatranje situacije i iz tog ugla. Sa druge strane, i Kejt Midlton se bori sa kancerom, dobial je veliku podršku iz raznih krajeva planeta i svi se nadaju u najbolji mogući ishod.

Očekuje se da bi princeza od Velsa mogla da se pojavi na određenim javnim događajima, kada joj to zdravstveno stanje dozvoli, ali se ističe da to neće predstavljati njeno vraćanje poslu.

“Neki, međutim, veruju da kad bi Čarls i Kejt bili trajno marginalizovani, prisiljeni na znatno smanjene uloge na duži rok zbog stalnih zdravstvenih problema, regentstvo princa Vilijama izgledalo bi očajnički oskudno. Nema govora o tome da odluke donosi bilo ko osim kralja“, rekao je Tom Sajeks dopisnik sa dvora za Daily Beast.

Njegove izjave poklapaju se sa prognozama da će Čarls III nastaviti sa dužnostima u odgovarajućem obimu, a čak se najavljuje i da će u oktobru sa kraljicom Kamilom otputovati u Australiju.

Kejt Midlton i princ VilijamFoto:i-Images / Eyevine / Profimedia

Zbog situacije na dvoru većinu obaveze vrše princ Vilijam, kraljica, prineza Ana i vojvotkinja i vojvoda od Edinburga. Smanjena monarhija se u budućnosti ne vidi kao dobro rešenje, pa se predlažu bolja rešenja.

Kejt Midlton već mesecima ne obavlja službene dužnosti, 16. januara je operisana u Londonu, na bolničkom lečenju bila je do 29. januara. Pre dvadesetak dana rekla je da ima rak. Kancer je Čarlsu III dijagnsotikovan nakon operacije benignog povećanja prostate, u januaru u britanskoj prestonici.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /