in

Kako se majka Kejt Midlton nosi sa borbom svoje ćerke sa rakom

Kako se majka Kejt Midlton nosi sa borbom svoje ćerke sa rakom

Kejt Midlton je u poslednja dva meseca bila izložena raznim teorijama zavere, najavljivao se njen povratak dužnostima do Uskrsa ili nakon praznika. Princeza od Velsa bila je okružena mrežom podrške, a njena majka je sve vreme, otkako je Kejt otišla u bolnicu u Londonu, gde je operisana 16. janaura, bila velika pomoć, piše The Times.


Evo gde se nalazi KEJT MIDLTON i gde će se odvijati lečenje raka: “OVO NIJE NAJBOLJE MESTO ZA NJU”, evo zbog čega se apeluje da PRINCEZA PROMENI ADRESU


“Princ Vilijam je OVO URADIO KEJT MIDLTON I TAČKA. Lagali su nas kao da su SEVERNA KOREJA I TRAMP”, prijatelj Harija i Megan Markl osuo paljbu nakon što je princeza rekla da ima RAK i reči su ŠOKANTNE


Ovo su DVE NAJTEŽE REČI koje je Kejt Midlton morala da izgovori pred decom kad je saznala da ima rak

Ovo su sigurno teški momenti za celu porodicu, otkako se 17. januara saznalo da je Kejt dan ranije operisana, isticalo se da će joj pomagati roditelji, kao i sestra i brat Pipa i Džejms Mildton.

Roditelji Kejt MidltonFoto:Profimedia

Majka je velika podrška ćerki u ranoj fazi lečenja, tvrde insjaderi, piše Mirror. Početkom ovog meseca (četvrti mart) pojavila se slika. Kako su pisali TMZ, Daily mail, a kako sada podseća Mirror, na toj fotografiji su Kerol i Kejt Midlton.

“Bio je lep sunčan dan i Kejt je vozila njena mama. Princeza je sedela na suvozačevom mestu i nosila tamne sunčane naočare, ali je izgledala dobro dok su njih dve razgovarale”, ispričao je izvor. Mirror navodi da su princezu tog dana videli sugrađani u Berkširu.

Roditelji Kejt Midlton
Roditelji Kejt MidltonFoto:Profimedia

Međutim, neki sumnjaju da je Kejt na toj slici, i nakon saopštenja da princeza boluje od raka, mogu se razni negativni komentari kakve je izneo i prijatelj Megan markl i princa Harija.

Kejt Midlton
Kejt MidltonFoto:Profimedia

Kejt Midlton je u poslednja dva meseca goruća tema, bilo je mnogo glasina, nagađanja, afera iniciranih spornim slikama i snimkom koji je ugledao svetlo dana prošlog ponedeljka. Na tom videu su Kejt i Vilijam ispred radnje u Vinzoru, kako piše The Sun. Prati je velika podrška britanskog naroda, ali i šire javnosti.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /