in

Kamila i Čarls slave 19 godina braka

To je bio prvi put da jedan naslednik britanske krune sklapa civilni brak. Venčanju u opštini prisustvovalo je samo 28 članova porodice, a par se posle dvadesetominutne ceremonije uputio u kapelu dvorca Vindzor, gde im je blagoslov uputio njihov paroh, nadbiskup Vilijams.


DIRLJIV MOMENAT Pomenuli su kralju Čarlsu njegovu snaju KEJT MIDLTON – i njegova reakcija ganula je sve


Stručnjak za govor tela analizirao PONAŠANJE ČARLSA i tvrdi da se ovo krije iza TAJNIH SIGNALA: “Nije se samo pojavio i otišao, izgledao je kao…”, njegova sestra OVO RANIJE NIJE RADILA JAVNO

Civilnom venčanju u opštini nije prisustvovala kraljica Elizabeta Druga, ali je prisustvovala blagoslovu u kapeli.

Upoznali su se kada je Čarls imao 24 godine

Čarlsa i Kamilu je upoznala zajednička prijateljica, koja se nekada takođe dopadala sadašnjem kralju.

Čarls i Kamila venčali su se 2005Foto:Alastair Grant / Profimedia

Nakon godinu i po dana bliskog prijateljstva, stvari su postajale romantične. Međusobno su pisali ljubavna pisma i vodili duge razgovore pred spavanje. Čarls nije mogao da odoli njenom slobodnijem načinu življenja, brinući o konjima i lovu, kao i uživanja u životu koji je bio van okvira prestiža.

Međutim, njihov početak ljubavne veze takođe nije bio lak, obzirom na to da je Kamila bila u vezi sa Endrjuom Parkerom Boulsom od njene 17. godine. Problem nastaje kada pravila kraljevske porodice podsećaju mladog Čarlsa da nije dopustiljivo da se budući kralj oženi ženom koja nije “čista”. To je prvo pravilo koje se posmatra kada je u pitanju stupanje u brak muškog člana kraljevske porodice

Čarls je ubrzo otišao u vojsku, a Kamila je odlučila da ga ne i udaje se za Endrjua.

Po povratku iz vojske, ostao je u dobrim odnosima sa Kamilom, koja je već postala majka.

Upoznavanje sa Lejdi Di

Dok je bio u vezi sa Ledi Sarom Spenser, upoznao je njenu mlađu sestru, Ledi Dajanu, koja ga je sa 16 godina fascinirala svojom lepotom. Ubrzo se ljubav sa Ledi Sarom ugasila, ali je još brže otpočela sa Dajanom.

Kamila i Čarls u "Natural History Museum" pre mesec dana u Londonu
Kamila i Čarls u “Natural History Museum” pre mesec dana u LondonuFoto:

Međutim, sve do veridbe sa Dajanom, Čarls je imao aferu sa Kamilom.

Nakon njihovog venčanja 1981. godine, na medenom mesecu pronašla je ljubavna pisma sa duplim C, što je predstavljalo spoj imena Čarlsa i Kamile (Charles, Camilla). Pet godina kasnije, njihov brak se raspada, Dajana je u nekim od kasnijih intervjua priznala da je sve vreme znala za njih.

Dajanina smrt i obnova ljubavi

Početkom ’90-ih godina brak između Dajane i Čarlsa je pukao i u javnost su izlašle poruke sa Kamilom.

Nakon što je Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći 1997. u Parizu, Čarls je obnovio svoju vezu sa bivšom ljubavnicom Kamilom Parker Bouls koju su mnogi tada u Britaniji smatrali odgovornom za razvod Dajane i Čarlsa.

Međutim, mnoge je iznenadila lakoća sa kojom se utopila u kraljevsku porodicu. Posebno blizak odnos gaji sa Kejt Midlton.

Preko ljubavnice do kraljice

Kamila, supruga britanskog kralja Čarlsa III, dobila je titulu “kraljica supruga”. Pre nekoliko decenija od medija i javnosti dobila je drugu titulu – “rasturačica brakova”.

109995_carls--profimedia0179552822
109995_carls–profimedia0179552822Foto:

Iako omražena u večem delu naroda, Kamila se dobro slagala sa ostalim članovima kraljevske porodice. Svoje dužnosti u kraljevskoj porodici obavljala predano i vremenom je uspela da zadobije simpatije javnosti.

Kamila je odrasla odrasla je u bliskom okruženju punom ljubavi, što je bilo sasvim drugačije detinjstvo od Čarlsa, koji je dugo vremena proveo bez roditelja.

Završna škola u Švajcarskoj pripremila je Kamilu za život debitantkinje u londonskom društvu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /