in

Kejt Midlton bi mogla da povuče esktreman potez ako haos uskoro ne prestane

Bila je ovo burna nedelja za Kejt Midlton koju neki zbog sporne slike optužuju za – prevaru i nepoštenje. Princeza od Velsa mogla bi da odluči da produži svoj izostanak sa služenih dužnosti, piše Daily mail.


“ZABRINUTA SAM ZA KEJT MIDLTON”, advokatica kaže da bi Palata za DVA MINUTA ovako mogla da ZAUSTAVI AFERU – Vilijama optužuju da se KRIJE ISPOD SUKNJE SVOJE ŽENE


ČETIRI NAJVEĆE MISTERIJE fotošop kataklizme Kejt Midlton koje Palata ne želi da komentariše: “Podsticali je da objavi TAKO SREĆNU SLIKU”, a sada se PRAVE LUDI – kako je ovo uopšte moguće u dinastiji


Vilijam se OGLASIO: Evo šta kaže o KEJT MIDLTON dok javnost bruji da ju je BRUTALNO IZDAO i da ga je ona varala sa članom kraljevske porodice

Usled skandala bilo je naznaka i da bi haos mogao da dovede do njenog ranijeg povratka, ali je sada u opticaju i drugačija mogućnost.

Nakon što je bila tako okrutno napadnuta, postoji mogućnost da bi “šokirana” Kejt Midlton mogla da prekine buduće angažmane nakon što se oporavi od operacije. Ako se nastavi bura i haos, zašto bi želela da se predstavi javnosti, i da im udovolji, navodi britanski list.

Ističe se da Kejt Midlton ima pravo da to uradi jer je “gospodarica svog dnevnika (obaveza), a njeno prisustvo na velikom broju događanja isključivo je po njenom nahođenju”.

Šta bi to značilo za dvor? “Zamislite samo kada bi naša već iscrpljena i bolno turobna monarhija ostala bez svoje sjajne zvezde. Bolesni kralj, starija kraljica, Vilijam princeza Ana i vojvotkinja i vojvoda od Edinburga”.

Podseća se da je princ Vilijam izgledao veoma neraspoloženo bez supruga na ovogodišnjoj dodeli BAFTA nagrada čiji je pokrovitelj, o čemu smo pisali.

Daily mail ističe da Kejt ne treba kriviti jer je uradila ono što mnogi rade, a pritom je nismo videli od 25. decembra prošle godine pa je srećnom slikom želela da uveri javnost da su ona i njena deca dobro. Neki upravo zbog promašaja sa slikom sumanju u ovu verziju priče.

“Ona je jedna od najpoznatijih i najfotografisanijih žena na svetu, sa svim pritiskom kojito sa sobom nosi. Sigurno ne treba da joj kažemo – gde si, dođavola nego da joj poželimo da se brzo opravi”, ističe britanski list.

Podseća se da je Kejt žrtvovala svoju privatnost udajom za Vilijama, i da je mnogo truda uložila da bi njihovoj deci obezbedila normalno detinjstvo kao i da je pred funkcijom (buduće) kraljice.

“Sigurno je da je ono najmanje što možemo da uradimo jeste da poštujemo njenu privatnost dok se oporavlja”, piše Daily mail.

Napominje se i da Kejt nije napravila ijednu grešku od veridbe za Vilijama, kao i da je izgradila imidža nalik onom koji je imala princeza Dajana. Nabrajaju se njeni anagžmani poput humanitarnog rada i borbe za mentalno zdravlje. Pitaju se neki kako je uspevala da to sve radi.

Kejtt Midlton zadesio ogroman skandalFoto:Profimedia

Ne propušta se prilika ni da se podseti javnost da se izborila sa odlaskom Megan Markl i princa Harija sa dvora jer je tada još veći teret pripao njoj i Vilijamu kao i sa skandaloznim natpisima u knjizi princa Harija “Spare” (2023) i i spornim intervjuom vojvotkinje i vojvoda od Saseksa u emisiji Opre Vinfri (2021). Ove godine objavljena je na holanskom jeziku kontroverzna verzija knjige Omida Skobija “Endgame” gde je pisalo da su Kejt i Čarls komentarisali kakvu boju kože će imati sin Megan i Harija Arči Harison.

Izdvaja se i prvo oglašaavnje Megan i Harija o skandalu koji je zadesio Kejt Midlton, pa se napominje da je i pored toga šteta već učinjena. Javnost se podseća da je 2021. objavljena fotošopirana naslovna strana magazina Time sa ovim parom u glavnoj ulozi.

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ HariFoto:Profimedia

Naglašava se da Kejt sigurno nije želela da prevari javnost slikom, jer “zar iko može da pomisli” da je satima uređivala sliku, dok se oporavlja od teške operacije abdomena koju je imala 16. januara u Londonu?

“Pustite Kejt da se odmori inače će ona napraviti pauzu od nas”, navodi britanski list.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /