in

Kejt Midlton i Vilijam naučili su važne lekcije na primeru princeze Dajane i to su primenili u praksi

Napet odnos između princeze Dajane i medija i javnosti verovatno je imao važnu ulogu u načinu na koji su se Kejt Midlton i princ Vilijam borili sa pritiskom. Lejdi Di je vremenom došla u “sukob” sa štampom, pre toga bili su veoma prijateljski nastrojeni jedni prema drugima.


Očekuje se da Kejt za šesti rođendan svog najmlađeg deteta ispoštuje OVU DIRLJIVU TRADICIJU: “Ostanem budna do ponoći…”, jedna stvar joj je kao majci izuzetno važna


Vilijam i Kejt NE ŽELE DA BUDU KRALJ I KRALJICA? “Rečeno mi je to kod njih izaziva…”, a evo kakva se budućnost predviđa za monarhiju


Ova TAJNA IMENA koristila je KEJT MIDLTON kada je želela da se sakrije: Sa jednim je nikada ne biste povezali – otkriveno i kako se “LAŽNO” PREDSTAVLJAO NJEN MUŽ

U prvim danima njene veze sa kraajem Čarlsom III, novinari koji su provodili vreme na pragu njenog stana u Kensingtonu, nadajući se da će dobiti njenu izjavu, bili su iznenađeni kada su otkrili koliko je Dajana bila prijateljski raspoložena.

Kejt MidltonFoto:MIKE WALKER / Alamy/Alamy / Profimedia

Možda je u takvom njenom stavu bio i početak budućih problema, piše Daily mail. Ipak, videti da je potencijalni član kraljevske porodice tako pristupačan, bio je divan preokret.

Zbog toga su i neka važna pitanja bila zanemarena. Malo se pažnje pridavalo priči o njenom nesrećnom detinjstvu, odnosno nesigurnosti. Više godina kasnije Dajana je priznala da se nikada nije navikla na obožavanje javnosti, tokom svih godina dok je bila princeza od Velsa.

Publicitet kojem je bila izložena nakon odlaska sa dvora izmakao se kontroli i pretio je da je “pobedi”. I to je lekcija koju su Kejt Midlton i princ Vilijam naučili pa privatne probleme rešavaju pod svojim uslovima. Podsetimo, princeza Dajana poginula je 31. avgusta u saobraćajnoj nesreći u Parizu, dok su paparaci jurili za njim.

Kejt Midlton
Kejt MidltonFoto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hvali se stav kojim su se Kejt Midlton i princ od Velsa, koje možda uskoro očekuje susret sa Harijem, suočili sa komentarima sa društvenih mreža i to što su zadržali dostojanstvo. To je, dugoročno gledano, ono što se očekuje od članova kraljevske porodice. “Ne možete pobediti trolove koji su spremni da kažu i urade bilo šta, i da naizgled ne plate ikakvu cenu”.

Parola Kejt i Vilijama bila je: ostati miran i nastaviti dalje. Nakon što je javnost saznala pre dvadesetak dana da princeza ima rak, Vilijam se povukao iz javnosti, a Kejt je nastavila sa oporavkom i lečenjem. Provode uskršnje praznike sa decom, Šarlot, Džordžem i Lujem, a princ od Velsa vratiće se dužnostima nakon te pauze.

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ VilijamFoto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ma koliko da su mu smetale razne priče, u javnosti je bio smiren. Kejt je u video poruci o dijagnozi naglasila koliko joj je važna njegova podrška. A princ je sada “dozvolio svom osoblje da osmisle povratak njegove supruge javnim angažmanima, kada se za to budu stvorili uslovi”.

Kejt i Vilijam suočili su se sa poteškoćama na prijateljski, ali distancirani način i nastavili su dalje. To je ono što su uvek radili.

Podsetimo, Kejt Midlton je pre skoro tri meseca operisana u Londonu (operacija abdomena). Lečenje protiv raka započeto je krajem februara.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /