in

Kejt Midlton i Vilijam posle fotošop slike pred važnom odlukom i sve ima veze sa princom Lujem

Kejt Midlton i Vilijam posle fotošop slike pred važnom odlukom i sve ima veze sa princom Lujem

Sve je povezano sa njihovim trećim detetom, princom Lujem koji 23. aprila puni šest godina. Kejt Midlton i princ Vilijam planiraju da objave zvaničnu rođendansku sliku malog princa, ali još nisu odlučili ko će fotografisati dečaka.


“Loše će se završiti ako se nastavi ovako”: HAOS ĆE EKSPLODIRATI ako Kejt Midlton POD HITNO NE URADI OVO! Bez slike i zvaničnih informacija – jasno je da vlada ALARMANTNO stanje u palati


Kejt Midlton po ovome PREŠIŠALA TRAMPA I BAJDENA i baš ovo je pokazatelj koliko je svet poludeo zbog SLUČAJA “NESTALA PRINCEZA”: Evo kako je stvarno izgledala nedelja za nama


Insajder tvrdi da je ovo ISTINA O ODNOSU MEGAN MARKL I KEJT MIDLTON: Evo da li su se IJEDNOM čule tokom nezapamćene histerije i da li VOJVOTKINJA IMALO MARI ZA PRINCEZU OD VELSA

Kejt Midlton sa najmlađim detetomFoto:Profimedia

Do sada je na snazi bila odluka da Kejt Midlton fotografiše decu, Šarlot, Džordža i Luja, za njihove rođendane, ali se u ovom moment razmatra nastavak te tradicije.

“Oni cene ljubav i privrženost javnosti prema njihovoj deci i znaju da postoji želja javnosti da ih vidi na njihovim rođendanima”, rekao je izvor za The Sunday Times tokom vikenda.

Princ Luj  Artur Čalrs
Princ Luj Artur ČalrsFoto:Profimedia

Kako se ističe, i ove godine će biti objavljena rođendanska slika princa Luja, ali čak postoji mogućnost da ga majka Kejt ne footgrafiše, prenosi Page six.

I ranije je bilo fotošop grešaka na porodičnim slikama Kejt Midlton, ali ijedna nije pokrenula skandal kakav je inicirala fotošop slika za Dan majki, na kojoj je princeza sa decom. Zbog toga je ovolika opreznost oko naredne slavljeničke fotografije Luja Artura Čarlsa.

Iako ta slika neće izazvati pompu kao slika za Dan majki, iz više razloga, ipak bi i najmanja greška izazvala ogroman skandal, a epizodu FOTOŠOP DVA dvor ne može sebi da priušti.

Kejt Midlton sa porodicom
Kejt Midlton sa porodicomFoto:Profimedia

Zamislite samo natpise kada bi Kensingtonska palata sebi dozvolila još jedan propust dok se ne smiruje bura oko prve afere i opšteg čuđenja kako je dozvoljeno da sporna slika ugleda svetlo dana. Iako je Kejt preuzela odgovornost napisavši da je ona kao fotograf amater preuzela odgovornost, mnogi sumnjaju da je to cela priča i ističu da službenici svejedno snose krivicu.

Reputacija palate je ozbiljno uzdrmana, zato bi sledeći peh imao neslužene posledice. Pritisak je ogroman – može li palata da se izbori sa time i vrati na stari kolosek’

Prošlo je dva meseca otkako je Kejt Midlton imala operaciju abdomena, još nema novih detalja o tom hiruškom zahvatu kao ni zvanične slike bez ijedne sumnje i pitanja o toj fotografiji.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /