in

Kejt Midlton inspirisao jedna čovek da saopšti da ima rak i ona ga je jednom rečenicom podržala

Kejt Midlton inspirisao jedna čovek da saopšti da ima rak i ona ga je jednom rečenicom podržala

Kejt Midton bila je inspirisana kraljem Čarlsom koji je javno govorio o svojoj borbi sa rakom, kao i reakcijama javnosti na to saopštenje koje se desilo šest nedelja pre njene objave, piše Daily mail. Bakingemska palata je petog februara oobjavila tu vest, monarh je kasnije govorio o tome.


Ona je NAJBOLJA PRIJATELJICA KEJT MIDLTON: Živele su kao CIMERKE DOK SU BILE DEVOJKE, radile OVE POSLOVE pre udaje – desna ruka princeze sada organizuje VOŽNJE TRAKTOROM


ŠEST KLJUČNIH POTEZA KEJT MIDLTON pre nego što je otkrila da ima rak: Ovako je princeza KORAK PO KORAK pripremala teren za veliku odluku – “video je verodostojan”


Zaustavili su Kim Kardašijan i PITALI O KEJT MIDLTON: Blate je sa svih strana što je ovo napisala – NJENA REAKCIJA napravila neviđeni lom

Kejt Midlton i kralj Čarls imaju izuzetno snažnu vezu, koja se dodatno učvrstila dok su u januaru oboje bili na lečenju u privatnoj londonskoj bolnici, princeza zbog operacije abdomena, a monarh zbog benignog povećanja prostate (kasnije se saznalo da kralj ima kancer).

Oboma je rak dijagnostikovan u februaru, ali je Kejt sačekala da sve podeli sa javnošću izabravši momenat koji je najprikladniji za njenu i Vilijamovu decu.

Princeza se u svom govoru obratila i obolelila od raka: “Niste sami”, što se ocenjuje i kao njena podrška kralju, i miliona drugih.

Kejt Midlton sa suprugom, Kamilom i ČarlsomFoto:Profimedia

Odluka je bila samo njena, a nju je ohrabrilo to što je svedočila reakciji javnosti na vest da kralj ima rak, što je objavila Palata. Izliv zabrinutosti širom sveta, sa porukama podrške koje teku u beskrajnom nizu ljubaznosti i ohrabrenja, iznenadio je kralja, poput kraljice Viktorije koja je u svom dnevniku zapisala kako je iznenađena ljudima koji su vikali da je vole na njenom zlatnom jubileju 1887. godine. Kejt se zbližila s kraljem, koji ju je više puta nazvao svojom voljenom snajom. Bila je i te kako svesna reakcije javnosti na saopštenj o raku kralja i kako je to uticalo na njega. Ton je bio apsolutno ispravan, bez lažnog naglaska ili glume, samo miran, dostojanstven, otvoren ton, baš kao što je i sama princeza.

Kejt Midlton
Kejt MidltonFoto:Profimedia

Kralj je bio jedan od retkih ljudi koji su videli mladu ženu, kako sedi sama na klupi u puloveru i plavim pantalonama, ispred narcisa u punom cvatu, tradicionalnog simbola proleća i novog života (misli se na gledanje snimka pre nego što je video dospeo u javnost)”, rekao je bivši dopisnik o dvoru BBC Majkl Kol, piše Daily mail. Podsetio da je Čarls bio poznat i u mladosti po veštini direktnog obraćanja u kameru.

Posebna veza Kejt Midlton i kralja Čarlsa:
Posebna veza Kejt Midlton i kralja Čarlsa:Foto:Profimedia

Napomenuo je da je važan faktor da Kejt i Vilijam istupe u javnost bila velika toplina i naklonost koju je kralj primio nakon svoje objave. To je mnogo značilo, na neki način poslužilo je kao šablon, rekao je.

Podsetimo, Kejt Midlton nalazi se u ranoj fazi lečenja koje je započeto krajem prošlog meseca. Rak je otkriven nakon operacija koju je imala u janauru, to su potvrdili dodatni testovi iako se prvo smatralo da nije u pitanju kancer. Nije saopštena vrsta i stadijum raka. Ne zna se ni od koje vrste raka boluje britanski kralj.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /