in

“Kejt Midlton je saznala da je ljubavnica princa Vilijama trudna i poludela je”: Teorija zavere bolja od Netflix serije

“Kejt Midlton je saznala da je ljubavnica princa Vilijama trudna i poludela je”: Teorija zavere bolja od Netflix serije

Trenutno “najomiljenija” internet teorija o Kejt Midlton koja ima preko tri miliona pregleda i preko 10.000 komentara i rekacija zaista zvuči kao zaplet za Netflix-ovu seriju u pet sezona.

“Ljubavnica princa Vilijama, Rouz Hanburi, zatrudnela je sa princem i odlučila da zadrži bebu. Kejt kad je saznala šta se desilo, doživela je nervni slom. U naletu besa otkrila je Vilijamu da i ona ima aferu sa Tomasom Kingstonom i da je trudna. Kingston je ubrzo nakon toga preminuo zbog smrotonosne povrede koja mu je nanešena. Vilijam je tada viđen sa malo modrica koje se nazivaju znakovi borbe, što ukazuje na udarac u glavu. Ovo se verovatno dogodilo tokom Kingstonove smrti. Zbog toga su mediji pisali o tome koji članovi kraljevske porodice mogu biti optuženi za zločin.

Kejt MidltonFoto:Profimedia

Kejt je bila primorana da abortira Kingstonovo dete, ali je procedura postala komplikovana. Dodajte to nervnom slomu i Vilijamu koji je potencijalno prisustvovao ubistvu njenog ljubavnika, videćete zašto je Kruna zahtevala da ona bude povučena.

U porodici je haos i deca nisu dovoljno stara, dovoljno obučena za kontakt sa medijima da održe ugled. Postoje glasine da je jedno od Rouzine dece zapravo Vilijamovo, u svađi koja je prethodila slomu, Kejt je zamolila Vilijama da prestane, on nije pristao, jer zna da ona ne želi razvod jer želi da bude kraljica”, piše u popularnom tvitu.

Svi su posle ovog tvita predviđaju da će se serija “Kruna” nastaviti jer ima više nego dovoljno materijala za jednu sezonu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /