in

Kejt Midlton prekršila tradiciju, koja je to njena osobina za koju skoro niko ne zan

Biografkinja kraljevske porodice, novinarka i urednica Vanity Fair Sali Bedel Smit rekla je za People da je Kejt Midlton morala da bude hrabra da bi nadvladala svoju prirodnu sramežljivost kako bi pred kamerama saopštila ionaku tešku vest – da ima rak. Bio je to velik korak za kraljevsku porodicu i sigurno nije bio lak.


Koje to “3R” pravilo prati majka Kejt Midlton dok brine o ćerki i unucima: Ovako je Kerol Midlton bila KLJUČNA FIGURA u kritičnom periodu za porodicu


Milioni su pogledali video Kejt Midlton, a da nisu znali šta se dešavalo IZA KULISA: Princeza zbog ovoga bila PRIMORANA da se oglasi – Palata saznala šta se sprema i moralo je da se HITNO REAGUJE


Paparaco fotke Kejt i Vilijama iz ŠVAJCARSKE napravile neviđenu buru: “Pogledajte kako se PONAŠA PREMA NJOJ – to je ključno”, slike prikazuju dinastiju u skroz DRUGAČIJEM SVETLU

Bedel Smit je napomenula da je obraćanje Kejt Midlton bilo dostojanstveno, iskreno i direktno, u videu koji je snimio BBC Studios u dvorcu Vindzor 20. marta. Snimak je emitovan dva dana kasnije.

“Ona je prirodno sramežljiva, a za to joj je trebalo mnogo truda”, poručila je.

Kejt vodi hrabru bitku sa kancerom, i dobila je ogromnu podršku javnosti, a zbog takve podrške prekršena je i tradicija pa Kensingtonska palata šalje čestitke sa zahvalnicama građanima koji su princezi uputili želje za što brži oporavak.

“Hvala vam na lepim željama njenom kraljevskom visočanstvu princezi od Velsa. Vaš pažljiv čest jako cenimo”, piše na jednoj takvoj zahvalnici.

Palata obično šalje čestitke u posebnim prilikama kao što su rođendani i Božić, kada primaju dopise od kraljevskih obožavalaca. Razglednica je poslata bez slike što je neobično jer se inače šalje sa fotografijom.

Kejt MidltonFoto:WALTER / Profimedia

Britanka Aleks Mari je dobila takvu čestitku i napisala je na Tviteru (X mreži) da će to čuvati ceo život kao i da je poruku sa najlepšim željama za Kejt Midlton poslala u janaru nakon što je rečeno da je princeza imala operaciju abdomena u privatnoj bolnici u britanskoj prestonici.

Kancer je dijagnostikovan i kralju Čarslu koji je danas imao važan sastanak u Londonu. Bivši radnik palate rekao je za People da je reakcija javnosti na vest o zdravstvenom stanju Kejt Midlton složena. “Nije bilo zlonamernih ljudi. li to je oslobodilo prigušeni osećaj da ljudi žele informacije – nažalost, to je prokletstvo biti član moderne dinastije”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /