in

Kejt Midlton u emotivnom obraćanju podsetila na kraljicu Elizabetu Drugu

Kejt Midlton u emotivnom obraćanju podsetila na kraljicu Elizabetu Drugu

Princeza od Velsa pokazala se kao “sjajan komunikator”, rekao je kraljevski stručnjak Ričard Ficvilijams, i istakao da je Kejt Midlton koristila srodne reference kao nekada kraljica, i da je njena poruka kojom je komunicirala sa “milionima” ostavila snažan utisak kao najiskrenije obraćanje, iz srca.


NOVI DETALJI O KEJT MIDLTON “Pojaviće se na javnim događajima kada se bude osećala DOVOLJNO DOBRO, ali to neće biti njen povratak dužnostima”, zna se i PLAN PRINCA VILIJAMA


Dok joj se ćerka bori sa rakom, MAJKA KEJT MIDLTON smogla snage da uradi ovo: Teški dani za celu porodicu


Evo gde se nalazi KEJT MIDLTON i gde će se odvijati lečenje raka: “OVO NIJE NAJBOLJE MESTO ZA NJU”, zbog čega se apeluje da PRINCEZA PROMENI ADRESU

Kejt Midlton u emotivnom obraćanju podsetila na kraljicu Elizabetu DruguFoto:Profimedia

Kejt Midlton i Elizabeta Druga obraćale su se sasvim drugačijim povodima, ali je Ficvilijamsa pronašao slične važne detalje među kojima se ističe snažna emotivnost, princeza od Velsa ga je najviše svojim obraćanjem podsetila na kraljičine govore o pandemiji kovida i govor koji je održala nakon smrti princeze Dajane, koja je poginula 1997. u Parizu, piše Daily mail.

Princeza je posebno podsetila na Elizabetu dok je pričala o svojim iskustvima kao roditellj. Kejt Midlton o kojoj se saznaju ovi novi detalji, napomenula da je deci Šartot, Džordžu i Luju saopštila obazrivo imajući u vidu njihove godine, učiniti to bilo je jako teško.

Kejt Midlton u emotivnom obraćanju podsetila na kraljicu Elizabetu Drugu
Kejt Midlton u emotivnom obraćanju podsetila na kraljicu Elizabetu DruguFoto:Profimedia

Elizabeta se javnosti obratila nekoliko dana nakon Dajanine smrti, petog septembra 1997. Nazvala je sebe tada “vaša kraljica i baka”.

“Svi na različite načine pokušavamo da se nosimo sa ovim. Nije lako izraziti osećaj gubitka, budući da se nakon početnog šoka često dolazi pomešaju druga osećanja, neverica, ljutnja, nerazumevanje briga za one koji ostaju”, rekla je.

Ficvilijams ističe da je to imalo veliki odjek. Govor koji se izdvojio jeste i onaj objavljen u aprilu 2020. Komentarisalo se da je Elizabeta dočaaral britanski stoicizam koji je vladao tokom Drugog svetskog rata. “Srešćemo se opet”, rekla je na kraju, citirajući reči Vere Lin.

Taj njen govor ocenjen je kao najlepši trenutak njene vladavine koja je trajala duže od sedam decenija. Uticao je veoma jako na moral i poverenje javnosti.

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ VilijamFoto:Profimedia

Kejt Midlton čiji se brat Džejms Midlton oglasio nakon njenog jučerašnjeg saopštenja, objavila je boluje od kancera dva meseca nakon što je imala operaciju abdomena u Londonu. Nalazi se u ranoj fazi lečenja. Neće biti objavljeni detalji o vrsti i stadijumu raka, saopštila je Kensingtonska palata.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /