in

Kevin Spejsi otkrio nepoznat detalj o kralju Čarlsu i sve je šokirao

Kevin Spejsi otkrio nepoznat detalj o kralju Čarlsu i sve je šokirao

Glumac Kevin Spejsi rekao je da mu je preneta poruka podrške koju mu je kralj Čarls uputio, za vreme sudskog procesa koji se vodio protiv njega. Rekao je da nije imao direktnu komunikaciju sa monarhom, ali da je “saznao za njegovu poruku”.


“ZA IME SVETA GDE JE BILO OBEZBEĐENJE?”, gore komentari nakon SKANDALOZNOG NAPADA NA PORTRET KRALJA ČARLSA: Sliku prati TEORIJA O SOTONI, skandal pred sam rođendan monarha


Evo gde se očekuje da se Kejt Midlton pojavi posle ŠESTOMESEČNE PAUZE iz javnosti i svi su na nogama: Sumnja se da je OVIM REČIMA najavila povratak, ljudi kažu da su je već VIDELI i otkrivaju detalje


Princ Vilijam ide na EVROPSKO PRVENSTVO da bodri Engleze, dok Kejt nastavlja da se BORI SA RAKOM: Evo da li stiže baš na utakmicu sa Srbijom i sa kime kreće na put

Poručio je da je zahvalan kralju na podršci, ali da ne želi da “meša kralja u sve ovo”. “Ima mnogo briga i želim mu sve najbolje”, poručio je glumac kojem je Čarls 2010. uručio počasno odlikovanje CBE za njegove zasluge u glumi a onda 2016. i počasno viteško zvanje.

Bakingemska palata nije komentarisala izjave Kevina Spejsija koji je istakao da ga je kralj podržavao otkako je 2003. postavljen za umetničkog direktora The Old Vic u Londonu gde je dolazio da gleda pozorišne predstave.

Kevin Spejsi sa britanskim kraljem ČarlsomFoto:Profimedia

“Imali smo veliku sreću što je, dok je bio princ od Velsa, voleo The Old Vic, verovao je u to… Uvek sam bio počašćen što sam mogao da uradim sve što je bilo u mojoj moći za The Prince’s Trust”, dodao je i poručio: “Želim mu sve najbolje kada je u pitanju njegovo zdravllje”.

Spejsi je otkrio je da se borio sa suicidalnim mislima otkako je 2018. optužen za nedoličan napad na četvoricu muškaraca.

Kevin Spejsi oslobođen je prošlog jula optužbi za seksualno zlostavljanje, saopšteno je na sudu Southwark Crown u Londonu. Poroti je trebalo 48 sati da donese presudu. Suđenje je trajalo četiri nedelje. U sudnici su izneti gnusni detalji protiv glumca.

Sudilo mu se za zbog seksualnih napada na četvoricu muškaraca. Suočavao se sa 12 tačaka optužnice za seksualne prestupe nad muškarcima koji su sada u tridesetim, odnosno četrdesetim godinama. Prema optužbama, napadi su se desili u periodu od 2001. do 2013. godine.

Dvostruki Oskarovac rekao je da je sada na rubu bankrota zbog svojih milionskih troškova za advokate i da je bio prislijen da proda svoju kuću. Rekao je da je razgovarao sa “značajnim” brojem muškaraca kako bi se izvinio zbog svog ponašanja iz prošlosti. Kada ga je voditelj pitao šta smatra lošim ponašanjem, rekao je: “Pomeranje granica, biti previše zgodan, dodirivati ​​nekoga seksualno na način za koji tada nisam znao da on to ne želi. Ja sam milovao ljude, bio sam nežan prema ljudima, takav sam kakav sam”.

Dodao je: “Flertujete sa nekim, ne želite da budete agresivni. Želite da budete nežni. Želite da saznate da li će pozitivno odgovoriti. Apsolutno sam 150 odsto spreman da preuzmem odgovornost za stvari koje sam učinio i greške koje sam napravio. Loše, loše, loše ponašanje ponekad”.

Nakon što su ga povezivali sa princom Endrjuom kog su pratili veliki skandali i Gislejn Maksvel sa kojom se fotografisao 2002. tokom obliaska Bakingemske palate, Spejsi je negirao da je ikada bio na ostrvu seksualnog prestpunika Džefrija Epstanja.

Nakon što je Epstajn umro u zatvoru u Njujorku 2019. rekao je da nikada nije sreo ovog predatora.

Kevin Spejsi je emisiji Pirsa Morgana je prvi put pričao o svojoj seksualnosti: “Bio sam zatvoren kao muškarac, i bio sam žestoko zatvoren jako dugo, a sada kada sam se izjasnio, bez obzira na činjenicu što taj način nije bio zabavan, želeo bih da pokušam da budem što pozitivniji glas za one koji imaju poteškoća u prihvatanju sebe i svojih života”.

Podsećanja radi, glumac je 2017. izjavio: “Imao sam veze i sa muškarcima i sa ženama. Tokom svog života voleo sam muškarce i imao romantične susrete sa njima, a sada sam odlučio da živim kao homoseksualac.”.

Na pitanje o trenutnim vezama i upoznavanju partnera naglasio je: “Pa, ako sam išta naučio, naučio sam da prvi potez ne mora da bude fizički. Zato se nadam i verujem da ću moći da upoznam nekoga ko je voljan da sudi o meni zbog onoga što doživljava, a ne prema naslovima”.

Na kraju je poručio: “Nisam sasvim siguran gde ću sada živeti, ali sam u Baltimoru otkako smo tamo počeli da snimam House of Cards.

Nekoliko puta sam mislio da ću morati da prijavim bankrot, ali uspeli smo da to nekako iznegnemo, barem do sada. I dalje moram da platim mnogo sudskih troškova koje nisam uspeo da platim. Mnogo miliona, da. Sama kuća košta mnogo miliona”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /