in

Kijanu Rivs obrijao se prvi put posle 10 godina i skratio kosu i izgleda 35 godina mlađe

Kijanu Rivs obrijao se prvi put posle 10 godina i skratio kosu i izgleda 35 godina mlađe

Kijanu Rivs imao je malo iznenađenje za njegove pratioce kada su se u javnosti pojavile njegove najnovije fotografije.


Devojku Kijanu Rivsa godinama vređaju da je “STARA I NEDOVOLJNO LEPA”, najpoželjniji muškarac sveta se ne odvaja od nje, a ona je sada PRVI PUT pričala o njihovoj vezi i evo šta je imala da kaže za glumca

Zvezda filma “Džon Vik” snimljen je na setu svoga novog filma “Outcome” s kratkom frizurom i sređenom bradom, posle nekoliko godina negovanja duge kose i nešto duže brade koji su mu postali zaštitni znak.

Glumac je ranije često eksperimentirao s različitim frizurama, ali dužoj kosi je bio veran dugo godina, izgleda da je sada došlo vreme za promenu. Kosu je zapravo pustio tokom snimanje franšize Džon Vik, a fanovi bili su ubeđeni da je to izgled kojeg se držati u budućnosti.

Kijanu Rivs na snimanju filmaFoto:CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

“Kijanu izgleda super s novom frizurom”, “Kijanu izgleda kao da ima 35 godina”, “On je uvek zgodan”, “Sviđa mi se, predivno izgleda”, komentirali su njegovi obožavatelji uz fotografiju na kojoj pozira s kratkom kosom.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /