in

Kloi Kardašijan prvi put u javnosti nakon smrti O Džej Simpsona

Kloi Kardašijan izgledala je neraspoloženo kada se u pratnji svoje asistentkinje uputila prema automobilu. Ipak, njen izgled bio je besprekoran, a za ovu priliku je odabrala usku bež haljinu, uz koju je ukombinovala rozu Birkin torbu i sandale na vezivanje.


PRIČA O DŽEJ SIMPSONU Sudilo mu se zbog UBISTVA BIVŠE SUPRUGE I NJENOG LJUBAVNIKA: Zločin zaledio javnost, branio ga čuveni advokat – a sumnjalo se da je iza leđa SPAVAO SA NJEGOVOM ŽENOM


Kloi Kardašijan se kune da NEMA SILIKONE U ZADNJICI i da je jedino operisala nos: Kada se okrenula, zabeležen je FRAPANTAN PRIZOR – a PROPORCIJE njenog tela su skroz nesvakidašnje

Inače, O Džej Simpsona je na “suđenju veka” branio njegov prijatelj Robert Kardašijan, suprug Kris Džener i otac Kim, Kloi i Kortni Kardašijan. Holivudski tračevi bili su nemilosrdni prema njemu, jer mnogi ni danas ne veruju da zaista nije kriv za dvostruko ubistvo, a pisalo se da je imao tajnu aferu sa Kris Džener, Robertovom suprugom.

O Džej SimpsonFoto:Profimedia

Ne samo to, navodilo se da je Kloi Kardašijan njegovo dete!

– Robert je voleo Kloi, ali je uvek to govorio na način koji je implicirao da ona nije njegovo dete. Iako nikada nije hteo da uradi DNK test, to su kasnije potvrdile i njegova druga i treća supruga – ispričao je svojevremeno porodični prijatelj.

Gostujući u podkastu “Full Send” Simpson je rekao da nije otac Kloi Kardašijan i da glasine da je imao aferu sa Kris nisu ni blizu istine.

– Ljudi imaju svoje tipove. Uvek sam mislio da je Kris slatka devojka. Bila je stvarno draga. Ali ja sam… izlazilo sa supermodelima izjavio je O Džej i ponizio Kris.

Priču o njegovom životu obeležilili su jezivi detalji, 1995. godine sudilo mu se zbog optužbe da je ubio bivšu suprugu i njenog ljubavnika. Simpson je proglašen nevinim, uprkos mnogim dokazima protiv njega i činjenice da je bežao od policije, ali, dve godine kasnije, proglašenje odgovornim za njihovu smrt na građanskom sudu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /