in

Konačno kraj najburnijeg razvoda: Kevin Kostner i njegova supruga zvanično razvedeni

Potpisali su i predali sudu sporazum o bračnoj nagodbi, prema pravnim dokumentima do kojih je došao TMZ. Kristin Baumgartner je u maju 2023. podnela zahtev za razvod od čuvenog glumca Kevina Kostnera. Slučaj se sada smatra završenim.


Kevin Kostner ISPAO ROGONJA tokom braka? Bivša supruga pokazala NOVOG FRAJERA i svi su ubeđeni da je sedela na dve stolice pre SKANDALOZNOG RAZVODA

U Kaliforniji je na snazi period od šest meseci čekanja od predaje papira do okončanja razvoda, a u ovom slučaju prošlo je više vremena. Detalji nagode za sada nisu poznati, ali TMZ navodi da je sudija uvažio predbračni ugovor što je takođe bilo sporno u toku procesa.

Kevin KostnerFoto:Profimedia

“Kevin Kostner i Kristin Kostner (zahtevala je na sudu da je oslovljavaju prezimenom glumca) došli su do prijateljskog i međusobnog dogovora o rešavanju svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak”, saopšteno je u septembru prošle godine, o čemu smo pisali. Dan kasnije objavljeno je da je zakazano kako bi sudija pregledao dokumenta o nagodbi, koju su bivši partneri potpisali.

Razvod Kevina Kostnera i njegove bivše supruge koja je u vezi sa njegovim bivšim prijateljem, oživeo je u septembru iznenađujući preokret, bivši par sklopio je nagodbu, presudio je njihov predbračni ugovor. To je ocenjeno kao šokantan razvoj događaja jer je buktao pravni rat bivših supružnika, a završnica tome nije se ni nazirala.

Kristin Baumgartner
Kristin BaumgartnerFoto:Profimedia

Advokati Kevina Kostnera koji se zabavlja sa ovom pevačicom, dobili su niz pravnih bitki, koje su dovele do nagodbe. Njegova advokatica Lora Vazer predala je dokumentaciju sudu u kojoj se navodi da će glumac bivšoj supruzi plaćati 63.000 dolara alimentacije mesečno, preneo je TMZ.

Sudija je jasno stavio do znanja- odredbe predbračnog ugovora moraju se izvršiti. Ukoliko Kristin pokuša da to ospori, morala bi da vrati bivšem mužu više od milion dolara i da plati sudske troškove njegovom pravnom timu, za taj novi spor. Ona je kako piše TMZ pogledala dokumenta o toj odluci tokom vikenda i složila se sa uslovima nagodbe, koji su izneti na tri strane papira.

Prema toj nagodbi, ona je dobila čak i više od onoga što je propisano predbračnim ugovorom sa ciljem da se spor okonča.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /