in

Kontroverzni sportista kaže da ga je žena varala sa Bredom Pitom

Kontroverzni sportista kaže da ga je žena varala sa Bredom Pitom

Majk Tajson je detalje napisao u svojim memoarima “Undisputed Truth” iz 2013. Detalji su sledeći: kontroverzni bokser trebalo je da tog dana potpiše papire za razvod, predomislio se i otišao do kuće Robin Givens. Parkirao je automobil ispred njene kuće i video ju je u autu sa Bredom Pitom, a kasnije ih je zatekao u spavaćoj sobi. “Stari, nemoj da me udariš, nemoj da me udariš”, Tajson je naglasio da mu je glumac tada ovo rekao.














Bred Pit i Penelope Kruz imali LJUBAVNI SASTANAK i ovakva HEMIJA nikada nije viđena: Internet je “poludeo” zbog ovog SNIMKA














Ćerka ga se odrekla, a sin ga je nazvao najvećim đubretom na svetu: BRED PIT DECI ZADAO NAJTEŽI UDARAC DO SADA, a prst se uprire u njegovu 29 godina mlađu devojku














Bred Pit na korak od ženidbe? Samo sa njom je posle ANĐELINU DŽOLI želeo NEŠTO OZBILJNO – za DUPLO MLAĐOM lepoticom izgubio glavu

Majk TajsonFoto:Profimedia

“Trebalo je da vidite njegov izraz lica, kada me je ugledao. Izgledao je kao da živi poslednje trenutke u svom životu. Čini mi se da je bio malo drogiran”, piše u knjizi.

Tajson je u emisiji “In Depth” dodao da je bio jako ljut na gumca. “Trebalo je da razvedem, ali sam svakog dana odlazio do njene kuće kako bi vodili ljubav. Bred Pit je taj dan stigao ranije”.

Majk Tajson i Robin Givens
Majk Tajson i Robin GivensFoto:Profimedia

Robin Givens je u emisiji Endija Koena oštro reagovala: “Onaj deo o zaustavljanju na prilazu je istinit. Nisam čitala njegovu knjigu, ali mi je rečeno da je napisao da nas je uhvatio u krevetu, što se nikada nije dogodilo”. Istakla je da su ona i Bred bili zajedno kolima i da su se vraćali sa određenog događaja.

Majk Tajson se ženio tri puta, otac je šestoro dece. Bred Pit iza sebe ima dva braka, sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli ima šestoro dece.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.



Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /