in

Kralj Čarls je dao blagoslov Kejt Midlton – onaj koji čak ni princeza Dajana nije dobila

Kralj Čarls je dao blagoslov Kejt Midlton – onaj koji čak ni princeza Dajana nije dobila

Još u prvim mesecima Čarlsove vladavine pojavili su se izveštaji da u palati postoji bojazan da će popularnost princa i princeze od Velsa zaseniti onu samog kralja i njegove supruge Kamile. Ipak, analitičar koji se godinama bavi izučavanjem britanske kraljevske porodice tvrdi da je kralj Čarls svom sinu i snaju dao blagoslov da to urade, prenosi “Mirror”.


Dirljiv čin kralja Čarlsa posle operacije Kejt Midlton RASPLAKAO JE BRITANCE: “I on je tad ležao u istoj bolnici, obukao je bademantil i onda…”

Podsetimo, Čarls je imao drugačiji stav tokom braka sa princezom Dajanom; navodno je bio ekstremno ljubomoran jer je gomila želela da razgovara sa lejdi Di, a ne sa prestolonaslednikom. Njena ogromna popularnost napravila je veliki pritisak na njihov brak i postala je kamen spoticanja u tom odnosu.

Ogromna popularnost princeze Dajane smetala je Čarlsu i bila je kamen spoticanja u njihovom brakuFoto:Profimedia

Princeza Dajana je ovakve spekulacije i sama potvrdila 1995. u kontroverznom intervjuu za emisiju “Panorama”. “Pritisak na nas oboje kao par u medijima je bio neverovatan i veliki broj ljudi nas je pogrešno shvatio. Išli bismo po Australiji, na primer, i sve što ste mogli da čujete bilo je: ‘Oh, ona je na drugoj strani’. Sada, ako ste muškarac poput mog muža, ponosan čovek, smeta vam to ako to slušate svaki dan tokom četiri nedelje. I osećate se loše zbog toga, umesto da budete srećni i delite taj osećaj sreće”, ispričala je tom prilikom.

Ona je dodala da je to izazvalo “mnogo ljubomore”. “Zbog toga je došlo do mnogo komplikovanih situacija”, prokomentarisala je.

"Dok Čarls jeste taj na čijoj je glavi kruna, Vilijam, Ketrin i njihova deca su ti koji će ukrasti šou"
“Dok Čarls jeste taj na čijoj je glavi kruna, Vilijam, Ketrin i njihova deca su ti koji će ukrasti šou”Foto:I-Images / Zuma Press / Profimedia / Profimedia

Džonson ističe da je Kejt Midlton ta koja je sada u potpunosti zasenila i Čarlsa i kraljicu Kamilu. Ipak, postoji bitna razlika u odnosu na Dajanu; Kejt ima blagoslov svog svekra da ukrade pažnju javnosti

“Dok Čarls jeste taj na čijoj je glavi kruna, Vilijam, Ketrin i njihova deca su ti koji će ukrasti šou. Oni su u obavezi da to urade. I to je ispravno. Ovog puta, to će biti uz Čarlsov blagoslov, jer on zna da bi monarhija opstala mora da bude relevantna za mlađu generaciju”, napisao je Džonson za “Daily Mail”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /