in

Kralj Čarls napustio London nakon nove terapije, gde se uputio britanski monarh

Kralj Čarls III uputio se na imanje u Sandringemu u Norfolku. Monarh je viđen kako maše dok se jutros vraćao na imanje nakon 24 sata provedenih u glavnom gradu.


Evo kada se očekuje DRUGI DOLAZAK princa Harija u domovinu: Čarls najavio veliki plan za oktobar 2024. i to govori samo jedno

Britanski kralj juče je doputovao u Klarendon haus kraljevskim helikopterom nakon što je proveo nedelju dana u Norfolku odmarajući se nakon objave da boluje od raka. Fotografisan je u društvu kraljice Kamile dok su odlazili u obližnju rezidenciju, Klarens haus.

Kralj Čarls se u subotu od srca zahvalio na porukama podrške i rekao da je ohrabrujuće čuti da njegovo iskustvo inspiriše druge širom zemlje da se pregledaju. Monarh je prošle nedelje saopštio da odlaže sve javne dužnosti zbog lečenja, kancer je dijagnostikovan dok je monarh bio na lečenju zbog benignog povećanja prostate, zbog čega je i operisan.

Kralj Čarls juče u Londonu, tu je i kraljica KamilaFoto:Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Kraljica Kamila je komentarišući zdravstveno stanje svog supruga, rekla da se Čarls oseća ekstremno dobro imajući u vidu okolnosti.

Pojavljivanje Čarlsa dolazi u jeku skandala zbog novog sajta Megan Markl i princa Harija gde su oni upotrebili titule kao i kraljevski grb.

Kraljevski par bio je u nedelju u crkvi u Sandringemu, gde su se pojavili i dan pre saopštenja o dijagnozi. Pozdravili su grupu oko 100 ljudi koji su došli da ih podrže. Čarls će najviše vremena provoditi u Norfolku dok će u London odlaziti zbog određenih obaveza i lečenja. Njegovi prijatelji rekli su da će uživati u šetnji i slikanju kao i u slušanju omiljenog pevača Leonarda Koena naročito pesme “Take This Waltz”. “Dosada će mu najteže pasti”, rekli su prijatelji, piše Daily mail.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /